ÖPPET KÖP 30 DAGAR

BLI MEDLEM - FÅ 500 POÄNG

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

Produkter
Annat
Black Friday

Black Friday 2024

0 träffar sorterat på

När är Black Friday?

Black Friday 2024 är den 29:e november.

Black Fridays datum ändrar sig dock från år till år. 
REA-dagen infaller sedermera alltid fredagen efter Thanksgiving som alltid infaller den fjärde torsdagen i november. Fredagen som följer är alltså en klämdag i Amerika vilket innebär att många har ledigt från arbetet. Fredagen har därmed kommit att bli fenomenet Black Friday, som är årets största shoppingdag och som sätter startskottet för julhandeln. 

Vad är Black Friday?

Black Friday är årets bästa tillfälle att fynda inredning och möbler till riktigt låga priser. Det är en REA som pågår under en dag, varje år i slutet av november. Under denna period får du möjlighet att ta del av exceptionella erbjudanden helt utöver det vanliga hos Nordic Nest!

Black Friday är från början ett amerikanskt fenomen som uppdagades på 80-talet. Denna dag har kommit att bli startskottet på den årliga julhandeln och under denna period får man ta del av extra låga priser och förmånliga rabatter och erbjudanden. Så passa på att fynda din inredning och dina möbler av skandinavisk design under vår stora rea!

Black Friday i Sverige

Sedan 2013 har Black Friday kommit att bli ett välkänt fenomen även i Sverige och det är nu stort inom både fysiska butiker och näthandel. Det är ett perfekt tillfälle att shoppa sina julklappar på och via nätet blir det dessutom enkelt och smidigt – utan varken kö eller trängsel!

Varför heter det Black Friday?

Namnet på Black Friday kan förklaras på två olika sätt.
Den ena, och mest trovärdiga versionen, menar på att namnet har sitt ursprung hos polisen, som på grund av det trafikkaos som uppstod under denna dag, då många var på väg hem från sitt Thanksgiving-firande, började kalla dagen för Black Friday.

Den andra versionen menar på att begreppet grundades i den fysiska handeln som använde denna dag till att vända röda siffror (förlust) till svarta siffror (förtjänst), och att Black i namnet alltså hänvisar till färgen på deras försäljningssiffror. 

När börjar Black Friday?

Black Friday varar traditionellt sätt endast under ett dygn. Du kan ta del av Black Friday-erbjudanden från och med midnatt, natten mellan torsdagen till fredagen tills dess att rean avslutas ett dygn senare, vid midnatt, natten till lördagen. 2024 inleds dock vår Black Friday-rea med Black Week, redan flera dagar innan och pågår en hel vecka fram till Black Friday! Efter Black Friday följer sedan Black Weekend, och det hela avslutas därefter med Cyber Monday, den 2:a december. 

Black Friday datum 2024

  • Black Week veckan fram t.o.m den 29:e november
  • Black Friday 29:e november
  • Black Weekend 30:e - 1:a december
  • Cyber Monday 2:a december

Missa aldrig något av våra oförglömliga erbjudanden och generösa rabatter på inredning och möbler genom att prenumerera på våra nyhetsbrev!

Black Friday 2024 hos Nordic Nest

Under Black Friday kommer du som kund hos oss på Nordic Nest att få ta del av bästa deals och unika erbjudanden från välkända varumärken för det skandinaviska hemmet.

REA på inredning och möbler

Som kund kommer du att få möjlighet att fynda inredning och möbler för hela hemmet till otroligt bra priser. Så håll utkik på Nordic Nest och ta del av våra erbjudanden på både hemsidan och i våra nyhetsbrev för att inte gå miste om våra supererbjudanden och oemotståndliga deals som vår Black Friday-rea för med sig!

Detta erbjuder vi dig på Black Friday

  • Stor rea med bästa deals på möbler och inredning.
  • Ett stort lager av reavaror.
  • Snabba leveranser.
  • Lättillgänglig och förberedd kundservice.

Få 500 poäng när du blir medlem i vår kundklubb! Och samla poäng på dina köp som medlem i vår kundklubb.

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB