ÖPPET KÖP 30 DAGAR

BLI MEDLEM - FÅ 500 POÄNG

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

Allt för utelivet

Termosmuggar

Här hittar du termosmuggar från välkända varumärken som gör det lätt att ta med varm eller kall dryck när du är på språng!
122 träffar sorterat på
1
...
4
Sida 1 av 4

Termosmugg – perfekt när du är på språng

Med en smidig termosmugg tar du enkelt med dig en varm dryck när du är på språng, oavsett om det är morgonkaffet en stressig dag på väg till jobbet eller en god kopp varm choklad i pulkabacken.

Termosmuggen eller resemuggen som den även kallas, håller din dryck varm i flera timmar vilket är perfekt när du är ute på vift.

Här hos oss på Nordic Nest har vi ett stort utbud termosmuggar från kända varumärken, i många olika storlekar, design och form.

Vilka termoskoppar är mest populära?

Termoskoppar är samtidigt som de håller din dryck varm, mycket lätta och smidiga att ta med sig till platser där du aldrig hade kunnat ta med dig en vanlig kopp kaffe. Hos oss kan du både hitta färgglada muggar med mönster och muggar med ett mer enkelt formspråk som passar de allra flesta.

Våra tre mest populära termosmuggar:

Tål termosmuggar maskindisk?


En stor del av resemuggar kan diskas i diskmaskin. Vi rekommenderar dock alltid att noga läsa igenom instruktionerna för hur du bäst tar hand om din kopp för att den ska hålla så länge som möjligt.

Populära filtreringar

Få 500 poäng när du blir medlem i vår kundklubb.

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB