ÖPPET KÖP 30 DAGAR

SAMLA POÄNG I KUNDKLUBBEN

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

Allt för utelivet

Bestickhållare

En bestickhållare är ett fint komplement till din dukning som låter alla runt bordet vila sina bestick bredvid tallriken utan att din duk får fläckar. Hos oss hittar du flera bestickhållare i olika stilar från välkända varumärken.
9 träffar sorterat på  
Popularitet

Bestickhållare – praktisk detalj i snygg design

För att ge din dukning extra dekoration kan du använda dig av bestickhållare under alla bestick. Detta är en fin detalj som tillför mycket till din dukning, men en bestickhållare är också mycket praktisk. Genom att vila besticken mot en bestickhållare utviker du spill och fläckar från besticken som annars hade lagts direkt på duken. Serverar du buffé är det extra smidigt för dina gäster att kunna lägga besticken på en bestickhållare när de hämtar mer god mat.

Vilka bestickhållare ska du välja?

När du väljer bestickhållare till ditt bord är det viktigt att tänka på vilken stil du söker. Alla bestickhållare för dukning fyller samma funktion, men stilen och materialet skiljer sig. Vi har bestickhållare i metall och stengods för att du ska kunna välja den stilen du föredrar. En bestickhållare i guld eller silver ger en lyxig känsla och passar till flera olika sorters dukningar. Välj antingen att dekorera dukningen mycket tillsammans med dina bestickhållare eller att behålla en stilren känsla med avskalade detaljer. Du kan också hitta bestickhållare i stengods för en mer rustik känsla. Oavsett vilken bestickhållare som faller dig i smaken har vi här flera olika från välkända varumärken.

Samla poäng på dina köp som medlem i vår kundklubb

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB