ÖPPET KÖP 30 DAGAR

BLI MEDLEM - FÅ 500 POÄNG

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

Saltkar & Pepparkar

Salt och peppar är något du använder nästan dagligen när du lagar mat, men hur mycket kryddor som önskas är väldigt individuellt. Därför är det perfekt att duka bordet med ett saltkar och pepparkar så att det alltid finns tillgängligt. Här har vi samlat saltkar och pepparkar i olika former, färger och stilar för alla tillfällen från välkända varumärken.
166 träffar sorterat på
1
...
5
Sida 1 av 5

Fina salt och pepparkar i snygg design

Hur mycket salt och peppar som behövs i maten är en smaksak. För att alla ska kunna krydda maten efter sin egen smak är det därför perfekt att duka bordet med ett saltkar och pepparkar som står tillgängligt för alla dina middagsgäster. Hos oss hittar du ett stort utbud av saltkar och pepparkar som antingen säljs i set eller separat. Du kan även hitta en salt och pepparskål med eller utan sked som du kan använda för att servera salt, peppar eller andra kryddor. Vi har saltkar och pepparkar i olika storlekar, former och stilar för alla tillfällen från välkända varumärken.

Vilket saltkar och pepparkar ska du välja?

Här hittar du ett stort utbud av olika saltkar och pepparkar för alla tillfällen. När du ska välja salt och pepparkar är det viktigt att välja ett i rätt stil för din dukning. Ett saltkar i glas eller rostfritt stål är väldigt stilrent och passar till alla dukningar oavsett stil och färger. Välj exempelvis ett tidlöst och stilrent pepparkar och saltkar från Georg Jensen. Vi har även peppar och saltkar i trä eller sten för dig som är ute efter en mer rustik stil.

Vid val av saltkar behöver du också tänka efter vilken typ av salt och peppar du vill servera. Grövre salt och peppar serveras bäst i en salt och pepparskål. Här kan du välja om du vill ha ett saltkar med lock eller utan och om du vill ha en tillhörande sked eller inte. Välj exempelvis en populär salt och pepparskål eller peppar och saltkar från Rosenthal. Väldigt finmalet salt och peppar är i stället perfekt att servera i peppar och saltkar med små hål då det gör det lätt att dosera exakt så mycket man vill ha på sin mat. Vi har stora och små saltkar i flera olika stilar och former från populära varumärken.

Hur många hål är det i ett saltkar eller pepparkar?

Det är oftast fler hål i ett saltkar jämför med ett pepparkar som ofta har ett eller ett fåtal hål. Ett saltkar har generellt fler hål, ofta tre eller flera. Ett annat sätt att skilja på dina peppar och saltkar är att se på färgen. Ett saltkar är ofta i en ljus färg och pepparkaret i en mörkare färg.

Få 500 poäng när du blir medlem i vår kundklubb! Och samla poäng på dina köp som medlem i vår kundklubb.

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB