ÖPPET KÖP 30 DAGAR

BLI MEDLEM - FÅ 500 POÄNG

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

GLAD MIDSOMMAR Fira med upp till 50%*

Dukning & Servering/Skålar & Fat/Serveringsfat & Uppläggningsfat

Serveringsfat & Uppläggningsfat

Med ett stort serveringsfat kan du vackert och inbjudande servera dina läckerheter till buffén och vid middagsbordet. Oavsett om du söker ett runt, ovalt eller avlångt fat hittar du här flera serveringsfat och uppläggningsfat i olika former, färger och stilar som passar till alla tillfällen.
633 träffar sorterat på
1
...
18
Sida 1 av 18

Praktiska och fina serveringsfat

Till middagar och finare tillställningar är det trevligt att duka upp och servera maten på vackra serveringsfat och uppläggningsfat. Ett stort fat rymmer mycket mat, perfekt för större tillställningar samtidigt som små fat är bra att använda vid mindre middagar eller tillsammans med flera mindre serveringsfat. Här hittar du ett stort utbud av flera olika uppläggningsfat för alla tillfällen. Du kan hitta vackra kakfat med flera våningar eller stilrena stora fruktfat. Uppläggning av mat blir enkelt och smidigt med ett stort serveringsfat. Välj ett fat i fin design från något av våra välkända varumärken.

Vilka serveringsfat är mest populära?

Hos oss hittar du ett stort urval av populära serveringsfat i olika färger, former och stilar. Oavsett om du söker ett litet eller stort uppläggningsfat, med lock eller utan, kan du här hitta ett fat i den stil du söker. Mateus serveringsfat är mycket populära och passar dig som vill att ditt uppläggningsfat ska bli en vacker, iögonfallande detalj mitt på middagsbordet. Rörstrand har uppläggningsfat i både starka och naturliga färger för dig att välja vilken stil du söker. Deras serier Swedish Grace och Mon Amie har serveringsfat som är mycket populära.

Vad för material tillverkas uppläggningsfat av?

Serveringsfat tillverkas i flera olika material och stilar. Här kan du hitta det du söker, oavsett om det är ett dekorativt keramikfat, stort serveringsfat i trä eller ett praktiskt uppläggningsfat i plast eller glas. Ett uppläggningsfat i trä tillför en rustik, naturlig känsla till din dukning. Vill du ha något mer praktiskt att kunna diska i till exempel diskmaskinen har vi i stället dekorativa serveringsfat i porslin som ger din dukning en romantisk och vacker stil eller stilrena uppläggningsfat i rostfritt stål och glas.

Vilken typ av fat ska du välja?

När du väljer serveringsfat finns det flera olika saker du kan tänka på. Ett stort serveringsfat passar perfekt till dig som ska bjuda över många gäster samtidigt som små fat är perfekta om du vill använda flera samtidigt, eller om du ska servera en mindre mängd mat. Det är också viktigt att välja rätt material på ditt fat. Serveringsfat i keramik, plats eller glas är lätta att diska av och många går även att diska i diskmaskinen. Du kan också hitta flera olika former på serveringsfat här. Söker du ett ovalt eller avlångt fat, eller kanske ett runt stort fat kan du hitta det här. Vi har serveringsfat i flera olika stilar, former och färger från välkända varumärken.

Få 500 poäng när du blir medlem i vår kundklubb! Och samla poäng på dina köp som medlem i vår kundklubb.

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB