ÖPPET KÖP 30 DAGAR

SAMLA POÄNG I KUNDKLUBBEN

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

BARA IDAG 25% på överkast från Scandi Living*

Sockerskålar

En sockerskål är en dekorativ skål som hjälper dig att skapa den rätta atmosfären i både små och stora sammanhang, samtidigt som den har en praktisk funktion. Hos Nordic Nest hittar du ett stort urval sockerskålar både med och utan lock från kända varumärken.
58 träffar sorterat på  
Popularitet
12
Sida 1 av 2

Fina och dekorativa sockerskålar

En fin sockerskål med lock är både praktisk och dekorativ skål som du kan bevara socker i. Den passar lika bra att ha framme vid tomtegröten som vid kaffet och teet. Här hos Nordic Nest kan du utforska vårt sortiment bestående av fina och praktiska sockerskålar med lock och utan, från kända varumärken.

Vilka sockerskålar är mest populära?

Sockerskålar finns i olika former, designer och färger. Detta underlättar när du ska hitta en sockerskål som passar med dina tekoppar, kaffekoppar och övrigt porslin. Här har vi samlat våra sockerskålar från kända varumärken såsom Georg Jensen, House Doctor och ferm LIVING.

Topp tre mest populära sockerskålar

  1. NJRD sockerskål
  2. Georg Jensen sockerskål
  3. Royal Copenhagen sockerskål

Behöver man köpa till en sked till sockerskålen?

I många fall följer även en sked med i våra sockerskålar. Skeden matchar sockerskålen, och det framstår därför som en enhet. Hos Nordic Nest kan du hitta funktionella och dekorativa sockerskålar med sked. Sockerskålar utan sked kan gärna kompletteras med Teskedar & Kaffeskedar i samma stil som resten av dina bestick. På så sätt kan du skapa en fin och enhetlig borddukning.

Vad ska du tänka på när du köper en sockerskål?

När du ska köpa en sockerskål så kan du gärna tänka igenom dessa frågor i förhand. Då har du ett bra underlag för att hitta den skål med lock som passar bäst för dig.

  • Vilken stil har ditt övriga porslin?
  • Vill du ha en skål med lock?
  • Vill du ha en sockerskål med sked?
  • Ska sockerskålen tåla att diskas i diskmaskin?

Samla poäng på dina köp som medlem i vår kundklubb

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB