ÖPPET KÖP 30 DAGAR

SAMLA POÄNG I KUNDKLUBBEN

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

Extra rabatt på utvalt med kod: SPRING

Högtider/Jul/Julmuggar

Julmuggar

Att avnjuta en varm kopp kaffe, te eller choklad, uppkrupen i soffan efter en bister vinterdag, är en mysig stund som hör julen till. Men ingenting sätter guldkant på detta tillfälle lika väl som en julmugg gör. Därför har vi här samlat ett handplockat utbud av julmuggar, för dig att avnjuta din varma juldryck ur.

47 träffar sorterat på  
Popularitet
12
Sida 1 av 2

Fina julmuggar förgyller vardagen i jul

Att dricka den varma drycken ur en fin julmugg, i juletid, förgyller sannerligen vardagens små tillfällen och hjälper till att skapa den rätta julkänslan, varje dag fram till julafton. För att hjälpa dig hitta den perfekta julmuggen har vi i denna kategori samlat ett handplockat sortiment av muggar med både julmotiv och färger som hör julen till. Skulle du dock mot förmodan inte hitta det du söker på den här sidan så kan du med fördel kolla igenom vårt breda sortiment av muggar, som garanterat bjuder på något i din smak. 

Muggar med julmotiv eller enkla, enfärgade julmuggar?

Om du ska välja en mugg med julmotiv eller en enklare variant som kanske bara går i någon av julens vackra färger - förslagsvis rött eller grönt. Ja, det är så klart helt och hållet upp till dig, ditt tycke och din smak. Oavsett vilket du väljer så har vi säkerligen något som passar dig! Här hittar du bland annat muggar med klassiska, vintriga sagomotiv från Elsa Beskow Collection för Design House Stockholm och stilrena, äppelröda koppar från Höganäs Keramik.

Julmugg Mumin från Arabia

Några av de mest folkkära julmuggarna med vintermotiv är muminmuggarna från Arabia. Varje år släpper Arabia två säsongsmuggar - en sommarmugg och en vintermugg. Den mugg som har ett vintertema, och som också är den mugg som många kallar julmuggen från Mumin, släpps under hösten. Skulle du dock mot förmodan inte hitta den muminmugg du letar efter på denna sida, där vi samlat ett handplockat utbud av muggar med jul- och vintertema, så kan du ta en närmare titt på muminmuggar i vårt breda sortiment av muggar med motiv av omåttligt populära, finska trollen.

Populära julmuggar från kända varumärken

Hos oss hittar du stilfulla julmuggar från en mängd kända och väl uppskattade varumärken. Däribland muggar som ingår som delar i populära julserviser och som kan matchas med bland annat vackra jultallrikar och julskålar från samma serie. Exempel på serier som dessa är:

Julmuggar i porslin - det optimala valet

När man införskaffar julmuggar så kanske materialet inte är den mest avgörande faktorn. Faktum är att de flesta julmuggar ändå är gjorda i porslin, så valet kanske därmed heller inte är så svårt.

Anledningen till att man allt som oftast väljer att tillverka muggar i just porslin, är för att porslin är ett mycket tåligt material, som dessutom har värmeisolerande egenskaper, vilket gör det perfekt för ändamålet! Porslin är ett fint och högkvalitativt material som ger julmuggen extra elegans och flärd. Det är slagtåligt och mer motståndskraftigt mot skador än t.ex. glas. Det är därmed det optimala materialet för din julmugg till både fest och vardag.

Ska muggen dock användas av barn, eller kanske till utflykten i pulkabacken, så kan kanske en julmugg av emalj vara att föredra till just dessa tillfällen, då emaljmuggen är snäppet ännu tåligare än julmuggen i porslin. Samla poäng på dina köp som medlem i vår kundklubb

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB