ÖPPET KÖP 30 DAGAR

BLI MEDLEM - FÅ 10% RABATT

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

Bli medlem & få 10% rabatt

Inredning/Badrumstillbehör/Tvålpumpar, Tvålkoppar & Tvålfat

Tvålpumpar, Tvålkoppar & Tvålfat

Tvålpumpar är vackra inredningsdetaljer som gör det lätt att förvara tvålen på ett både snyggt och praktiskt sätt. Här har vi samlat ett utbud av tvålpumpar, tvålkoppar och tvålfat från välkända varumärken, som fulländar stilen i ditt badrum.
211 träffar sorterat på
1
...
6
Sida 1 av 6

Tvålpumpar, tvålkoppar och tvålfat – funktion och design

Tvålpumpar, tvålkoppar och tvålfat fyller en praktisk funktion i förvaringen av tvål. Idag finns det dock ett stort antal tvålpumpar och tvålkoppar i snygg design som också blir en vacker dekoration i ditt hem.

På den här sidan hittar du ett brett utbud av fina tvålpumpar, tvålfat och tvålkoppar i vackra former och färger från omtyckta varumärken, så som Eva Solo, Lene Bjerre och Zone Denmark, för att du med lätthet ska hitta något som passar din personliga stil.

En tvålpump, tvålkopp eller ett tvålfat – vad ska man välja?

Tvålpumpar är till för att förvara och dispensera flytande tvål, medan tvålkoppar och tvålfat är till för fasta tvålar.

Flytande tvål och fast tvål tar bort smuts lika bra, men om du tvättar händerna ofta eller är torr om händerna, är flytande tvål att föredra då den vanligtvis är mer fuktgivande. För att få bort en större mängd smuts är å andra sidan den fasta tvålen mer effektiv.

En tvålpump, även kallad tvåldispenser, är också ett mer hygieniskt alternativ då man aldrig vidrör själva tvålen, så som man gör med en hårdtvål. Därmed riskerar man inte heller att lämna bakterier i tvålen varje gång man tvättar sig. En tvålpump är också lätt att hålla ren och torka av.

Hur fungerar en tvålpump?

En tvålpump är en snygg behållare som du fyller med valfri, väldoftande, flytande tvål för att enkelt pumpa ut en lagom mängd tvål då du ska tvätta händerna.

När man trycker på tvålpumpens huvud så trycks luften i röret ut inuti tvålpumpen. När man sedan släpper trycket på huvudet gör en fjäder att huvudet åker upp igen av sig självt. Då bildas det ett vakuum som gör att tvålen dras upp i röret och dispenseras i din hand.

Om nivån av tvål i tvålpumpen inte är tillräckligt hög, och inte täcker rörets nedre ände, skapas inget vakuum och tvålen kan därför inte dispenseras.

Matcha din tvålpump med dina andra badrumstillbehör

Med en snygg tvålpump, tvålkopp eller ett tvålfat, kan du ge badrummet en dekorativ detalj som matchar dina övriga badrumstillbehör.

Till exempel kan du införskaffa en lyxig tvålpump i samma stil som din tandborstmugg, dina eleganta förvaringsburkar eller en snygg pedalhink, och på så vis ge inredningen i badrummet en enhetlig känsla.

Tvålpumpar för både tvål och diskmedel

En vacker tvålpump kan du ha både i badrummet och i köket.

I köket kan en fin tvålpump dispensera en precis lagom mängd diskmedel för att se till att det räcker länge! Den förenklar dessutom för dig när du diskar för hand, genom att du med blöta händer, slipper handskas med en flaska fylld med diskmedel. 

En tvålpump blir också en fin detalj då du istället för att ha diskmedelsflaskan framme på diskbänken kan förvara diskmedlet i en tvålpump på ett elegant och stilrent vis.

Få 10% rabatt på ditt nästa köp! Och samla poäng på dina köp som medlem i vår kundklubb.

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB