ÖPPET KÖP 30 DAGAR

SAMLA POÄNG I KUNDKLUBBEN

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

Extra rabatt på utvalt med kod: SPRING

Tvättkorgar

En tvättkorg kan vara både praktisk och snygg. Välj en design som passar till din övriga badrumsinredning.
53 träffar sorterat på  
Popularitet
12
Sida 1 av 2

En tvättkorg för alla

En tvättkorg är ett naturligt element i varje hem, som kommer i många utföranden med olika färger, former och storlekar för att tillfredsställa just ditt behov. Hos oss kan du hitta stora mängder tvättkorgar från kända skandinaviska designers och märken för att göra din badrumsinredning komplett.

Vilka sorters tvättkorgar finns det?

Tvättkorgar finns i alla möjliga utföranden, med eller utan lock och i många olika material. Vanligast är det att de antingen står direkt på golvet eller på ett stativ.

Vilka tvättkorgar är mest populära?

Det finns en rad populära tvättkorgar från kända skandinaviska designers varav två av de mest populära är från House Doctor och ferm LIVING:

  • House Doctor tvättkorg
  • Ferm Living tvättkorg

Ska jag välja en tvättkorg med eller utan lock?

Om du vill ha en tvättkorg med lock eller utan är självklart helt upp till dig och dina preferenser. En tvättkorg med lock kan dock vara ett smart val om du verkligen vill gömma din smutstvätt.

Ska jag välja en tvättkorg ståendes på golvet eller med ben?

Planerar du att ha din tvättkorg i badrummet där den riskerar att bli blöt så kan det vara ett klokt val att välja en på ben för att slippa att innehållet blir fuktigt. En korg utan ben passar perfekt i sovrummet.

Kan man använda tvättkorgar till andra saker?

Självklart kan tvättkorgar användas till mycket fler saker än att bara gömma din tvätt i. Placera korgen i barnens lekrum för förvaring av leksaker, eller varför inte i vardagsrummet för förvaring av plädar & filtar?

Samla poäng på dina köp som medlem i vår kundklubb

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB