ÖPPET KÖP 30 DAGAR

SAMLA POÄNG I KUNDKLUBBEN

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

Allt för utelivet

Inredning/Dekoration/Skulpturer & Porslinsfigurer

Skulpturer & Porslinsfigurer

Skulpturer och porslinsfigurer är fina detaljer som skapar variation och ger din inredning ett unikt uttryck. Genom att dekorera ditt hem med en skulptur ger du det ett personligt intryck med karaktär som gör att ditt hem känns mer levande och unikt. Hos oss finner du en mängd skulpturer i olika stilar och former att välja mellan med allt från välkända klassiker till trendiga varianter i modern design.
128 träffar sorterat på  
Popularitet
1
...
4
Sida 1 av 4

Dekorativa skulpturer, statyer och figurer

En skulptur är en stilig och elegant inredningsdetalj som ger ditt hem personlighet och karaktär. Att addera en skulptur i din inredning, exempelvis i en bokhylla eller i fönstret, bidrar därför till ett vackert och dekorativt hem. Oavsett om du väljer en skulptur av en kvinna eller en skulptur av ett huvud, eller varför inte någon av alla glas- och porslinsfigurer i form av djur så har vi ett stort utbud av skulpturer i olika former, färger och stilar. Är du ute efter en abstrakt skulptur som passar till ditt moderna hem kan du också hitta flera olika varianter här hos oss på Nordic Nest.

Vilken skulptur eller porslinsfigur är mest populär?

Innan du köper en skulptur behöver du fundera på vilken stil och storlek du söker, men även var i ditt hem som skulpturen ska stå. Du kan antingen välja en mindre elegant glasskulptur från Iittala som blir en dekorativ detalj i ditt hem. Alternativt väljer du en större abstrakt skulptur i betong eller trä som du placerar i en bokhylla eller på en byrå. Detta blir en unik, iögonfallande inredningsdetalj som är det första man ser när man går in i rummet. Vi har flera olika populära skulpturer i rustik och modern stil från Cooee Design och Lene Bjerre.

Vilka material tillverkas skulpturer av?

En skulptur kan tillverkas i olika material beroende på vilken stil och känsla designern vill ge. Här kan du hitta många vackra glas- och porslinsfigurer som ger ditt hem en dekorativ känsla. Vi har även flera eleganta träskulpturer som du i stället kan skapa en stilren inredningsstil med hjälp av. Söker du däremot en rustik skulptur i betong eller keramik har vi ett stort utbud av även detta. Dessa skulpturer är generellt större och passar perfekt att ställa i centrum på en byrå eller i en bokhylla hemma hos dig.

Populära filtreringar

Samla poäng på dina köp som medlem i vår kundklubb

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB