ÖPPET KÖP 30 DAGAR

SAMLA POÄNG I KUNDKLUBBEN

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

Extra rabatt på utvalt med kod: SPRING

Inredning/Småförvaring

Småförvaring

En arbetsplats ska vara trivsam, inspirerande och praktisk. Hos oss hittar du allt du behöver för att skapa en arbetsmiljö som passar både din stil och dina behov.
947 träffar sorterat på  
Popularitet
1
...
27
Sida 1 av 27

Småförvaring för ett organiserat hem

Varje hem behöver en rad olika smarta förvaringslösningar för att hålla det rent och organiserat. Hos oss på Nordic Nest kan du i vårt breda sortiment av småförvaring hitta lösningen till just dina problem med förvaring och organisering som du möter i vardagen. Du kan bland annat hitta tidningsställ, korgar och sidobord med smarta förvaringslösningar från kända märken som Design Letters, Woud, ferm LIVING och många, många fler.

Småförvaring som inredningsdetalj

Förvaring behöver inte vara så tråkigt som det ofta låter. Du kan hos oss hitta småförvaring som är lika dekorativ som den är praktisk och som därför kan fungera som en fin inredningsdetalj i hemmet.

Småförvaring till kontoret

Ett välorganiserat kontor höjer inte bara produktiviteten utan bidrar även till ökad trivsel. Ett måste för varje kontor, oavsett om det är ditt hemmakontor eller på jobbet, är en väldesignad brevkorg.

Småförvaring till badrummet

Fina och funktionella förvaringslösningar gör det enkelt att hålla ett rent och snyggt badrum. Hos oss på Nordic Nest kan du bland annat hitta och andra från kända varumärken.

Samla poäng på dina köp som medlem i vår kundklubb

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB