En enkel och elegant bröllopsdukning

Ljudet av mjuka fingrar sveper på ett piano och surret av exalterade gäster anas i bakgrunden. Det är bröllopstid, och för de nygifta väntar en oförglömlig kväll där kärleken återspeglas i en enkel bröllopsdukning som andas tidlös elegans.

BRÖLLOPSDUKA

21 maj 2018

RUSTIKT OCH ELEGANT – FÖREVIGAT

En minnesvärd dag, förtjänar en minnesvärd dukning – och den behöver inte alltid vara så komplicerad. Med enkla medel kan en bröllopsdukning ta form som lämnar både brudparet och gästerna berörda. I denna enkla bröllopsdukning möts det rustika och det eleganta på ett ledigt sätt. I dess center vilar en blå-grå linneduk som skapar djup i dukningen, medan en böljande vit linneduk blir en annorlunda löpare längs med bordets mitt för ett avslappnat och romantiskt uttryck.

De rustika kaffekopparna och mjölkkannan Nordic Sea från Broste Copenhagen förstärker dukningens lantliga och avslappnade känsla. Vinglas och champagneglas i samma serie, här från Holmegaard, står för elegansen som vi så starkt förknippar med bröllopsfesten. En elegans som knyts ihop av tidlösa Swedish Grace tallrikar.

Rustik bröllopsdukning i vitt med mässingsdetaljer och Swedish Grace tallrikar. Blå-grå linneduk i grunden och vit linneduk som löpare.
En löpare av vit linneduk och ljuslyktor från Skultuna i mässing och Kastehelmi ljuslyktor i glas  går längs med bordet.

ROMANTIKENS LÅGA

Medan dagen sakta förvandlas till kväll, kommer de levande ljusen till sin fulla rätt. Ett tips är att kombinera två modeller som lyfter fram essensen i dukningen. Skultunas Kin ljuslyktor i mässing gifter sig vackert med ljuslyktor i glas och även med besticken i guld.

Ljuslyktor i mässing och glas skapar en romantisk känsla, medan glas från Holmegaard skapar elegans.
Gästerna skålar medan frukt serveras på Kastehelmi kakfat och bröd finns att knapra på innan bröllopsmiddagen börjar.
Bröllopsdukningens kuvert med vita Swedish Grace tallrik med mässingbestick och eleganta glas från Holmegaard.

GEMENSKAP OCH OMTANKE

Brudparet har anlänt och gästerna samlas nu runt bordet. Frukt på ett kakfat, en brödkorg med nybakat bröd och en olivkvist på tallriken – det är detaljer som visar på gemenskap och omtanke för dina gäster. Här kan de plocka fritt vad de önskar, i väntan på den ljuvliga måltiden som förbereds. För även om uppmärksamheten vilar på de nygifta denna kväll, är gästerna en väsentlig del i skapandet av detta minnesvärda kapitel i brudparets saga. Detta är en enkel bröllopsdukning som känns tidlös och samtidigt busig – en bröllopsdukning där kärleken står i centrum.

Varukorg
Stäng