ÖPPET KÖP 30 DAGAR

BLI MEDLEM - FÅ 500 POÄNG

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

GLAD MIDSOMMAR Fira med upp till 50%*

Inspiration/Duka/Festduka/Modern Spring - en trendig dukning
 En modern dukning med Broste Copenhagen servis Nordic Sea som utmanar.

Modern Spring - En trendig dukning

Färgskalan går i varma toner av terrakotta och vårens trendfärg rosa, rustik servis från Broste Copenhagen står uppdukad och söta suckulenter pryder bordet. Modern Spring är en trendig dukning som inspirerar till att våga utmana i både färg och form.
torsdag 29 april 2021
Dela artikel
Beigt tyg från Nordic Nest används som duk i denna trendiga dukning, medan blå-grått servis från Broste Copenhagen utstrålar rustik känsla.
En modern dukning med svarta Puzzle-ljusstakar och svarta bestick från Broste Copenhagen.

Personliga namnskyltar visar på omtanke, här i samma stil som resten av dukningen – modernt och enkelt.

LEKFULLT OCH TRENDIGT

Detaljerna i Modern Spring skapar en effekt som känns både avslappnad och modern. Elegansen från silverljusstaken Alfredo från Georg Jensen tonas ner med kombinationen av runda kopparljuslyktor, och romantiska glas står i kontrast mot servisens rustika uttryck. En mjukhet faller på så sätt över dukningen som även plockas upp av den varma färgpaletten.
När det kommer till bestick finns det egentligen inga fel här – bestick i rostfritt stål passar utmärkt för en elegant känsla och binds vackert samman med silverljusstakar. Svarta bestick å andra sidan, förstärker den moderna känslan och med svarta Puzzle ljusstakar dessutom – skapas ett uttryck som känns mer maskulint och utmanande.

Runda kopparljuslyktor från Louise Roe Copenhagen och suckulenter i terrakottakrukor pryder bordet.

Kopparljuslyktor och suckulenter i terrakottakrukor fångar den lekfulla känslan. 

Beigt tyg används i denna trendiga dukning som duk. På bordet står tallrikar och skålar från Broste Copenhagen och gästerna skålar glatt.

Tips: använd gärna ett fint tyg som duk istället. 

OVÄNTADE KOMBINATIONER

De charmiga suckulenter står oftast på en byrå eller på fönsterbrädan, men i en dukning vars ledord är lekfullhet och det oväntade, är det självklart att suckulenterna får ta plats på det dukade bordet. Och visst blir det en rolig detalj? Modern Spring visar även hur en duk inte alltid behöver vara en bordsduk i den traditionella bemärkelsen. Du kanske har ett vackert tyg du inte riktigt vet vad du ska använda det till? Lägg det på bordet och se vad som händer! Här har stilrena tyget Rime från Nordic Nest plockats fram som ett alternativ.

Trendig dukning med rustika servisen Nordic Sea och romantiska glas inväntar gästerna för en mysig kväll.
 Eleganta silverljusstakarna Alfredo från Georg Jensen lyser upp den trendiga dukningen.

Silverljusstakar från Georg Jensen skänker dukningen elegans medan de även bygger på höjden. 

DYNAMIK PÅ HÖJDEN

Det är inte bara den lekfulla kombinationen av form och material som skapar dynamik i denna dukning utan även hur alla delar leker med höjden. Ljusstakarna och ljuslyktorna, suckulenterna, glasen, skålen på tallriken – ja till och med linneservetten under tallriken som stäcker sig nedför bordet, leker med höjden för en levande känsla.

En ullpläd från Nordic Nest, vackert draperad över skinnstolen från House Doctor, visar på omtanke i denna trendiga dukning.

EN MIDDAG IN PÅ SMÅTIMMARNA

När det blir något kyligare på kvällen, blir en vackert draperad pläd på stolen en omtänksam detalj som dina gäster kan svepa in sig i. På så sätt förlänger ni kvällen tillsammans medan det samtidigt skapar en varm och ombonad känsla.

Modern Spring är lyx men även rustik, det är avskalat men samtidigt fullt av inspiration och omtanke. En trendig dukning som inspirerar oss att gå utanför våra satta ramar, för en härlig kväll i gott sällskap.

Text: Arijana Kapic  Styling: Elin Forsander Foto: Angeliqa Daldorph

ÅTERSKAPA DUKNINGEN

Få 500 poäng när du blir medlem i vår kundklubb! Och samla poäng på dina köp som medlem i vår kundklubb.

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB