Nyårsfest - 9 detaljer som skapar feststämning

Gå bortom det traditionella och bjud på en nyårsfest med det lilla extra i år! För innan det är dags att skåla in det nya året, bjuder 2019 på en stor fest till. Här är 9 unika detaljer som gör att du lyckas med nyårsfesten och som blir riktiga snackisar under kvällen!

NYÅRSDUKA

3 december 2019
Servettring i mässing från Skultuna i formen av en fågelklo pryder årets nyårsdukning för en extra festlig nyårsfest.

1. UTSTICKANDE SERVETTRING - THE CLAW FRÅN SKULTUNA

Till nyår vill vi slå på stort och duka festligt och då använder vi oss gärna av en finare servettring som får bli pricken över i:et på en vacker nyårsdukning. The Claw är en annorlunda servettring från Skultuna i exklusiv mässing som blir en iögonfallande detalj på festen! 

2. UNIK LJUSSTAKE FÖR FESTLIGARE NYÅRSFEST – EVE FRÅN JONATHAN ADLER

Den amerikanske designern Jonathan Adler är känd för sitt unika formspråk och utstickande detaljer och den snygga ljusstaken Eve är inget undantag. Vacker, fängslande och passande för hela året – Eve gör din nyårsdukning extra stämningsfull. Kombinera den gärna med eleganta ljus från Ester & Erik så blir det högtidligt vackert kvällen till ära.

Unika, vita ljusstakar från Jonathan Adler i form av händer blir en festlig dekoration på bordet på nyårsfesten.

3. ANNORLUNDA VAS TILL NYÅRSBUKETTEN – CLOVER FRÅN COOEE DESIGN

Självklart ska årets sista fest dekoreras med en vacker blombukett. Nyårsbuketten får gärna gå i svala toner av vitt och grönt, och vila i en annorlunda vas som den snygga nyheten Clover från Cooee Design. Vasens mjuka, organiska former och matta yta skapar en fin kontrast mot glasen på bordet och är perfekt till en snittbukett och du vill ha blommorna lite tätare.

Nyårsfestens vackra bukett får husera i vit hög vas från Cooee Design som blir en festlig dekoration på bordet.

4. UNIK ASSIETT TILL NYÅRSDESSERTEN – SHELL FRÅN BY ON

Vi lägger gärna ner mycket tid på att tänka ut vad vi ska servera på nyårsfesten men vad du serverar på är minst lika viktigt för att lyckas med nyårsfesten! Den söta och udda tallriken Shell från By On har formen av en vacker snäcka och är perfekt att använda till nyårsdesserten - eller förrätten om du föredrar det. Vitt porslin framhäver alltid maten på ett fint sätt men det är Shells unika design som ger nyårsfesten det där lilla extra vi vill ha till årets sista fest.

Nyårsfestens dessert serveras på rolig, snäckformad tallrik från By On som dessutom fungerar som festlig dekoration.

5. FESTLIG DEKORATION – TRESSA SMYCKESTRÄD FRÅN LENE BJERRE

Den minnesvärda nyårsfesten blir till när du vågar tänka utanför ramarna. För vem har sagt att du inte kan använda ditt smyckesträd som festlig dekoration på nyårsfesten? Ställ det på middagsbordet eller buffébordet, häng några mindre tomtebloss upp och ner i det och tänd dem när gästerna anländer. Här har det fina smyckesträdet Tressa från Lene Bjerre dekorerats för att välkomna det nya året med stil.

Smyckesträd i silver från Lene Bjerre är dekorerat med tomtebloss för härlig stämning på nyårsfesten.

6. ETT SNYGGARE VÅNINGSFAT TILL OSTBRICKAN – EVE FRÅN JONATHAN ADLER

Nyårsfest och ostbricka är en oslagbar kombination, så varför inte göra något extra speciellt med det? Låt våningsfatet Eve från Jonathan Adler bli en hjälpande hand för en nyårsfest med guldkant och riktig feststämning! Bjud på goda ostar, mumsiga kex och vindruvor som tilltugg ihop med ett glas bubbel och se gästerna häpna över ditt lyxiga våningsfat. Detta blir en garanterad snackis under kvällen!

Våningsfat i mässing med hand som sticker ut blir en festlig dekoration till nyårsfesten och är perfekt till ostbrickan.

7. LEKFULLT BARSET TILL NYÅRSDRINKARNA – BARBELL FRÅN JONATHAN ADLER

En annan stämningsskapande detalj på nyårsfesten är det unika barsetet Barbell från Jonathan Adler i exklusiv mässing och marmor. Det snygga setet innehåller allt du behöver för att lyckas med nyårsfestens drinkar som drinkmått och kapsylöppnare - och allt i den lekfulla designen av en skivstång och händer. Här blir själva drinkblandningen roligare än drinken för dina gäster och nyårsstämningen på topp!

Barset i mässing i rolig design från Jonathan Adler i form av skivstång och händer är perfekta nyårsfestdekorationen.

8. IÖGONFALLANDE CHAMPAGNESKÅL – OCTOPUS FRÅN CULINARY CONCEPTS

Inget nyår utan bubbel! En champagneskål är ett smidigt sätt att hålla nyårsfestens bubbel väl kyld under kvällen samtidigt som det blir en snygg och minnesvärd dekoration. Och mer minnesvärt blir det inte än med den läckra champagneskålen Octopus från varumärket Culinary Concepts. Ställ fram den på drinkbordet och se dina gäster le och skratta över den unika designen. Octopus blir en minst sagt stämningsfull detalj och ihop med snygga champagneglas som Karelvi är du redo att ringa in det nya året med bravur.

Champagneskål i form av en bläckfisk står på bordet på nyårsfesten.
Ett högt champagnetorn med kupade champagneglas står på nyårsfestens mingelbord.

9. ETT IMPONERANDE CHAMPAGNETORN

På tal om bubbel, varför inte använda dig av kvällens alla champagneglas till att bygga ett imponerande champagnetorn till nyårsfesten? Du behöver gott om kupade champagneglas, beroende på hur högt torn du vill bygga, gott om bubbel och en bricka. Och en stadig hand. Låt det sedan välkomna gästerna till en härlig fest där stämningen är på topp och där timmarna räknas ner till ett nytt, spännande år.

Läs mer: Skapa ett champagnetorn till nyår

Läs mer: 9 snackisar som överraskar gästerna

Varukorg
Stäng