5 sagolika adventsstjärnor

Inred för en alldeles sagolik jul med hjälp av stämningssfulla och stilrena adventsstjärnor. Här är 5 julstjärnor som väcker ha-begär och sprider en mysig julstämning i ditt hem.

MATPLATSEN INNE

18 oktober 2019
Adventsstjärna i rotting från PR Home hänger vackert i fönstret till jul.
Adventsstjärna i rotting från PR Home.

1. ANNA ADVENTSSTJÄRNA I ROTTING FRÅN PR HOME

En nyhet bland årets julstjärnor är den vackert naturinspirerade adventsstjärnan Anna från svenska varumärket PR Home. Anna är den perfekta julstjärnan för dig som vill inreda avskalat och mer naturligt i jul. Dessutom är Anna helt rätt enligt årets största trend Conscious Living, som omfamnar naturnära material och hantverk.

Istapp adventsstjärna i papper från Watt & Veke är en sagolik julstjärna att pynta hemmet med.

2. ISTAPP ADVENTSSTJÄRNA I PAPPER FRÅN WATT & VEKE

Adventsstjärnor i tunt papper är omåttligt populära inom julbelysning och julstjärnan Istapp från Watt & Veke är en sagolik favorit. Julstjärnan har formen av just en istapp vilket för tankarna till ett frostklätt snölandskap och vackra istappar som glimmar i månljuset. Istapp kommer hjälpa dig skapa en rofylld stämning i ditt hem till jul - oavsett om den är tänd eller inte.

Adventsstjärna från Broste Copenhagen i beige och grå nyans.
Naturfärgad adventsstjärna från Watt & Veke.

3. VENOK ADVENTSSTJÄRNA FRÅN BROSTE COPENHAGEN

I år får julen gärna gå i naturens spår och den stilrena julstjärnan Venok från Broste Copenhagen blir perfekt för dig som vill ha en mer diskret, avskalad och naturinspirerad julinredning. Venok är tillverkad i papper men den beigea färgen och strukturen på pappret ger stjärnan illusionen av att vara gjord i trä. Och även om Venok inte går att sätta en lampa i så hjälper den dig att skapa en stilren och skandinavisk look till jul! 

Adventsstjärna på fot från Star Trading.

4. FROZEN ADVENTSSTJÄRNA PÅ FOT

Det är inte alltid vi har möjlighet att hänga upp julstjärnor i våra fönster och då blir en enkel men stämningsfull adventsstjärna på fot perfekt. Star Tradings julstjärna Frozen har en tidlös look som ger ditt hem en mysig julstämning samtidigt som den enkelt går ihop men din övriga inredning.

Snöblomma adventsstjärna i papper stor och liten från Watt & Veke.
Vit, stor Snöblomma adventsstjärna från Watt & Veke.
Adventsstjärna Snöblomma stor från Watt & Veke sprider varmt sken i hemmet till jul.

5. SNÖBLOMMA ADVENTSSTJÄRNA I PAPPER

Watt & Vekes romantiska julstjärna Snöblomma är adventsstjärnan på allas läppar. Denna julstjärna i formen av en blomma är nog julens mest älskade adventsstjärna och visst vilar det något sagolikt över den? Snöblommans mjuka och inbjudande uttryck kommer få ditt hem att kännas som taget ur en vintersaga men samtidigt avskalat elegant och stilfullt.

Se alla våra fina adventsstjärnor här!