FÖRLÄNGT ÖPPET KÖP TILL 31 JANUARI

SAMLA POÄNG I KUNDKLUBBEN

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

Öppna DAGENS LUCKA i julkalendern

Inspiration/Trender & Livsstil /Tid för bröllop – tips som gör dagen oförglömlig för dig & gästerna
Bröllop - tips som detta med en "vill du bli min brudtärna" box är perfekt att ha inför den stora dagen. Här en grå låda från HAY med blommor, kort och galge i.

Tid för bröllop – tips som gör dagen oförglömlig för dig & gästerna

Ditt bröllop är en av de lyckligaste dagarna i ditt liv men att planera det kan vara stresssfylld upplevelse. Med så mycket att tänka på, är det lätt att vissa saker faller mellan stolarna. Därför har vi samlat 5 tips som hjälper dig skapa det bröllop du alltid drömt om.
tisdag 11 juli 2023
Dela artikel

DETALJERNA SOM GER DIN STORA DAG DET LILLA EXTRA

Det finns ingen bättre tid för att släppa loss kreativiteten och fantasin som inför en av de lyckligaste dagarna i ditt liv. Dessa unika, praktiska och vackra tips till bröllop kommer uppskattas lika mycket av dig som av dina gäster. Och det bästa är att du kan anpassa och personifiera dem hur mycket du vill så er dag representerar er.

  • ”Vill du bli min brudtärna”-box
  • En blomsterbar
  • Ett vackert presentbord
  • En station med förfriskningar
  • Fånga varje ögonblick
Bröllop - tips som denna blomsterbar blir en unik idé på bröllopet. Här lösa bitar av torkade blommor i glasskålar för gäster att samla i koner och sen kasta på brudparet.

Har du hört om en blomsterbar på ditt bröllop? Läs nedan för mer om detta unika tips!

1. Vill du bli min brudtärna?

Innan all bröllopsplanering tar vid på riktigt så behöver du ha ditt brudfölje på plats. Det blir allt mer populärt att överraska dina favoritpersoner med ett eget frieri. Sätt ihop en låda eller påse med personliga och roliga gåvor till dina blivande brudtärnor: en egen galge med namn på till brudtärneklänningen, champagneglas så ni kan fira tillsammans med ert favoritbubbel och en liten blomsterbukett med inspiration från din framtida brudbukett.

Letar du efter något till din bröllopsmarskalk? Låt dig inspireras av tipsen ovan eller sätt ihop en box med unika saker som du vet att dem kommer uppskatta under resans gång.

Bröllop - tips inför all bröllopsplanering är att "fria" till din brudtärna med en box fylld av fina saker. Här en grå låda från HAY med blommor och en galge med namn på.
HAYColour Storage M låda med lock 29,5x35 cm
189 kr
"Fria" tlll brudärnorna med en box fylld av fina saker som till exempel en galge med deras namn på och en blombukett i lådan.

Sätt en personlig touch och skriv namnet på din brudtärna eller bröllopsmarskalk på galgen. 

HAY galge slim 4-pack
Grå
249 kr359 kr

2. EN BLOMSTERBAR

Dina gäster vill säkert önska dig lycka till på din stora dag och in i livet, men istället för att kasta ris eller pappersstrimlor på er, kan du bjuda in dina gäster till att kasta vackra, torkade blomblad. Sätt upp en blomsterbar nära platsen ni ska ha ceremonin på och fyll skålar med olika sorters torkade blomblad. Låt varje blomsort vara av betydelse för dig. Vi valde lavendel för tur, rosor för kärlek och ringblomma för lycka.

Bröllop - tips som denna blomsterbar blir en unik idé på bröllopet. Här lösa bitar av torkade blommor i glasskålar för gäster att samla i koner och sen kasta på brudparet.

Detta unika bröllopstips bjuder in familj och vänner till att önska er lycka till i livet på ett lite annorlunda och personligt sätt. 

Bröllop - tips för dukningen är dessa stilrena placeringskorthållare från Georg Jensen i rostfritt stål.
Georg JensenSky hållare för placeringskort 4-pack inkl 24 kort
389 kr419 kr
Alvar Aalto glasskål med torkade rosblad i - ett fint tips att dekorera med på ett bröllop när du vill ha något unikt för gästerna att kasta över brudparet.
IittalaAlvar Aalto skål 75 mm
399 kr529 kr

3. ETT VACKERT PRESENTBORD

Oavsett om du bett eller avsagt dig bröllopsgåvor så är det en god idé att ha ett presentbord förberett för dem gäster som ändå önskar överraska er. Presentbordet behöver inte vara något komplicerat, drapera ett bord med en vacker linneduk och några Vaser med enstaka blommor i och en hjälpande skylt så gästerna vet vad bordet är till för.

Om du behöver tips på vad du kan önska dig, eller ge bort i bröllopspresent, så har vi 11 eleganta tips på bröllopsgåvor här.

Alvar Aalto skål i rostfritt stål med blommor stående i en blomsterfakir på ett romantiskt dukat presentbord på bröllop.
IittalaAlvar Aalto skål 60x358 mm
1 369 kr1 489 kr
Bröllopstips, skapa ett presentbord där gäster kan lägga sina gåvor till er. Här ett romantiskt dekorerat bord med Flowerpot VP9 på bordet, vinglas, vattenkanna och vas.

Skapa en vacker plats på ditt bröllop där gästerna kan lämna ifrån sig gåvorna. 

Flowerpot VP9 i vitt är en bärbar lampa som är vacker att ge och få som bröllopsgåva.
&TraditionFlowerpot portable bordslampa VP9
1 449 kr1 850 kr

4. EN STATION FÖR FÖRFRISKNINGAR

Oavsett om du har ett utomhus- eller inomhusbröllop så är en dedikerad station för förfriskningar ett tips till bröllop som uppskattas av dina gäster. Och av er när ni behöver en paus! Ha lite drycker framme både innan och efter ceremonin och gör stationen lite extra speciell genom att skriva ut menyn och sätta den i en ram på bordet tillsammans med blommor och givetvis glas. Det behöver inte vara svårare än så!

Bröllop - tips, sätt upp ett bord med förfriskningar innan ceremonin som här med kupade champagneglas, en flaska bubbel och blommor på bordet.

Håll dina gäster, och er, glada med en station för förfriskningar innan och efter ceremonin. 

Bröllop - tips, sätt ett menyblad i en vacker ram på drinkbordet. Här tavelsam i ek från Urban Nature Culture.
URBAN NATURE CULTUREFloating tavelram 15x20 cm
165 kr

5. FÅNGA VARJE ÖGONBLICK

Tiden fram till den stora dagen kan ta månader eller till och med år så när det väl är dags vill du att allting ska vara perfekt och självklart, vill du minnas varje ögonblick. Oavsett hur du lägger upp det, så be din fotograf om att fånga de små som stora ögonblicken av ditt bröllop.

Bröllopstips: vaser fyllda med blommor i varje rum under bröllopet skapar inte bara atmosfär utan är även vacker rekvisita för de spontana och planerade fotoögonblicken under den stora dagen.

Bröllop - tips, fånga varje ögonblick som här där den vackra brudklänningen från Abby Waits hänger i taket bredvid en Kolonnvas på en pall i ek.

Se till att fånga varje ögonblick av skönhet och glädje under den stora dagen. 

Klänning från @abbywaitsofficial

Tips till ditt bröllop - dekorera varje rum med färska snittblommor i vaser så är varje ögonblick redo för en bild. Här en rund glasvas på pall i ek med brudskor.

Vaser med blommor i varje rum skapar en romantisk stämning och är även vacker, naturlig rekvisita i bilderna. 

Vill du ha fler tips till ditt bröllop? Eller letar du efter den perfekta bröllopsgåvan? Se mer inspiration & tips här på vår bröllopssida!

Foto: Angeliqa Daldorph

Styling: Mina Carlsson @minabrollop

Klänning: Abby Waits @abbywaitsofficial

Rebecca Sparling
Skribent

Bröllops - tips & idéer

Ta del av fler tips

Samla poäng på dina köp som medlem i vår kundklubb

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2003 - 2023 Copyright Nordic Nest AB