ÖPPET KÖP 30 DAGAR

SAMLA POÄNG I KUNDKLUBBEN

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

Produkter
Annat
Logga in

HELGBOA 10-50% på nästan allt*

Inspiration/Trender & Livsstil /Tips på praktiska och smarta saker till hemmet
Nordic Kitchen magnetiska grytunderlägg från Eva Solo är ett praktiskt tips på smarta saker till hemmet och kommer förenkla din vardag på nolltid.

Tips på praktiska och smarta saker till hemmet

Behöver du en smart blomvattnare, magnetiskt grytunderlägg, LED-ljus med fjärrkontroll eller självvattnande kruka? Dessa praktiska och smarta saker till hemmet kommer att förenkla din vardag och är likaså perfekt att ge bort som present. Se alla smarta saker till ditt hem här!
Torsdag 22 september 2022
Dela artikel

VÅRA TIPS PÅ 17 PRAKTISKA OCH SMARTA SAKER TILL HEMMET - FÖR EN ENKLARE VARDAG

1. PORTABEL LAMPA

Den portabla lampan såsom Caret från &Tradition är ett praktiskt tips på smarta saker till hemmet som gör det möjligt för dig att förflytta runt den vart du vill i hemmets alla rum. Portabel belysning är minst sagt en av det trendigaste i inredningsvärlden just nu då man kan skymta portabla lampor på både restauranger och caféer.

Läs mer: Hur du inreder med uppladdningsbara lampor

Caret MF1 portable bordslampa från &Tradition är ett praktiskt tips på smarta saker till hemmet och kommer förenkla din vardag på nolltid.
&TraditionCaret MF1 portable bordslampa
1 896 kr2 230 kr

2. LED-LJUS MED FJÄRKONTROLL

Vill du slippa spill av stearin och sluta oroa dig för att råka glömma bort att släcka ljusen hemma? Då är LED-ljus såsom dessa från STOFF är ett stort tips som kommer förenkla din vardag helt klart. Det finns likaså en tillhörande fjärrkontroll till LED-ljusen vilket gör det möjligt att både ställa in timer på ljusen och dimma dem.

STOFF LED-ljus by Uyuni Lighting 2-pack från STOFF är ett praktiskt tips på smarta saker till hemmet och kommer förenkla din vardag på nolltid.
STOFFSTOFF LED-ljus by Uyuni Lighting 2-pack
380 kr

3. PRAKTISKA PLANT BOX KONSOLBORD

Nästa tips på smarta saker till hemmet är ett praktiskt avlastningsbord såsom Plant Box konsolbord från ferm LIVING vilket alla behöver i sina älskade hem. Konsolbordet tål även att stå utomhus och är en perfekt möbel för din uteplats eller balkong att förvara krukor på. Det är likaså en stilsäker möbel att inreda din hall eller vardagsrum med för att ha en vas, en pläd eller böcker på - det är bara fantasin som sätter stopp.

Gör din Plant Box ännu mer användbar med en blomlåda eller bricka.

Plant Box konsolbord i färgen cashmere från ferm LIVING är ett praktiskt tips på smarta saker till hemmet och kommer förenkla din vardag på nolltid.
Ferm LIVINGferm LIVING plant box konsolbord
3 749 kr

4. SIDOBORD MED INBYGGD USB-LADDARE

My Spot sidobord från Umage är ett praktiskt tips då sidobordet har en inbyggd USB-laddare som gör det möjligt att kunna ladda din mobil eller surfplatta ifall det inte finns ett laddningsuttag i närheten. Placera sidobordet bredvid sängen eller vid fåtöljen i vardagsrummet som en snygg och smart inredningsdetalj i hemmet.

Läs mer: 11 tips på snygga sidobord till hemmet

My Spot sidobord från Umage är ett praktiskt tips på smarta saker till hemmet och kommer förenkla din vardag på nolltid.
UmageMy Spot sidobord Ø46 cm
2 659 kr2 999 kr

5. GÖM FULA SLADDAR MED DENNA FÖRVARINGSLÅDA

Cable Organiser Hideaway från Bosign är en smart sak att inreda hemmet med ifall du vill gömma fula sladdar. Denna förvaringslåda kan samla sladdar från alla typer av tekniska prylar för att få det snyggt och rent runt omkring i hemmet. Förvaringslådan har bland annat silikonfötter för att inte riskera några repor på golvet samt är gjort i ett brandsäkert material.

Cable Organiser M från Bosign i vitt och trä är ett praktiskt tips på smarta saker till hemmet och kommer förenkla din vardag på nolltid.
BosignCable Organiser M
299 kr375 kr

6. FÖRVARINGSKORGAR FÖR HEMMETS ALLA RUM

Förvaringskorgar är en sak som man aldrig kan klara sig utan när man organiserar sitt hem. Dessa färgglada och praktiska Colour Crate förvaringskorgar från HAY kan både fungera som skolåda, förvaring av tillbehör i ditt hemmakontor och är likaså perfekt för att förvara frukt i ditt kylskåp. Förvaringskorgarna kan även staplas enkelt på varandra och sidorna är likaså avtagningsbara, hur smart är inte det!

Colour Crate förvaringslådor från HAY är ett praktiskt tips på smarta saker till hemmet och kommer förenkla din vardag på nolltid.
HAYColour Crate M 26,5x34,5 cm
100 kr125 kr
Colour Crate förvaringslådor från HAY är ett praktiskt tips på smarta saker till hemmet och kommer förenkla din vardag på nolltid.
HAYColour Crate L 34,5x53 cm
283 kr399 kr

7. IHOPFÄLLBAR HYLLA

Bacheca ihopfällbar hylla från HAY är utan tvekan en favorit på listan av smarta saker till hemmet. Den finns både i en fin mintgrön färg och krämvit nyans och passar lika bra att ha i köket för att förvara kryddor på som i badrummet för dina badrumsartiklar du använder dagligen.

Bacheca ihopfällbar hylla från HAY är ett praktiskt tips på smarta saker till hemmet och kommer förenkla din vardag på nolltid.
HAYBacheca hylla
833 kr1 249 kr

8. MULTIFUNKTIONELL HYLLA

Letar du efter en praktisk hylla att ha i hallen, barnrummet eller badrummet? Då är denna Place Rack multifunktionella knopplist hylla från ferm LIVING perfekt! Den har en liten hylla kombinerat med en knopplist med tre krokar som underlättar förvaringen i hemmet. Hyllan passar i hemmets alla rum och funkar perfekt till att hänga både kökshanddukar, leksaker eller smycken på.

Place Rack knopplist hylla ek från ferm LIVING är ett praktiskt tips på smarta saker till hemmet och kommer förenkla din vardag på nolltid.
Ferm LIVINGPlace Rack knopplist hylla ek
1 559 kr

9. SJÄLVVATTNANDE KRUKA OCH GLASKULA TILL DINA VÄXTER

Ska du åka iväg några dagar och har inte någon som kan ta hand om dina växter och blommor i ditt hem? Vi har lösningen - självbevattnande glaskula att sätta i dina krukor och självvattnande kruka som tillåter dig att kunna åka iväg utan att oroa dig att dina växter blir vissna i ditt hem. Självvattnande kruka och glaskula såsom dessa från Northern och DBKD är ett måste och är riktigt smarta saker till hemmet för att förenkla din vardag.

Vill du ha tips på snygga krukor? Se alla tips här!

Oasis självvattnande kruka från Northern är ett praktiskt tips på smarta saker till hemmet och kommer förenkla din vardag på nolltid.
NorthernOasis självvattnande kruka liten Ø15 cm
981 kr1 090 kr
Självbevattnare glaskula från DBKD är ett praktiskt tips på smarta saker till hemmet och kommer förenkla din vardag på nolltid.
DBKDWaterbubble självbevattnare
99 kr

10. MAGNETISKT GRYTUNDERLÄGG

Nordic Kitchen magnetiska grytunderlägg från Eva Solo är ett måste när du lagar mat i ditt kök och är en smart lösning där grytunderlägget följer med grytan när du vill flytta över den från spisen över till middagsbordet. Det är både ett praktisk köksredskap som samtidigt blir en snygg inredningsdetalj på middagsbordet.

Nordic Kitchen magnetiska grytunderlägg från Eva Solo är ett praktiskt tips på smarta saker till hemmet som förenklar vardagen och blir en snygg detalj i köket.
Eva SoloNordic Kitchen magnetiskt grytunderlägg
359 kr449 kr

11. FÖRVARINGSBURKAR TILL SKAFFERIET

Förvaringsburkar är perfekta lösningen för att organisera ditt skafferi och hem. Dessa förvaringsburkar från Brabantia är både praktiska som stilrena och kommer skapa ett Instagramvänligt skafferi på nolltid.

Läs mer: 5 tips på hur du kan organisera skafferiet

TASTY fyrkantig förvaringsburk set från Brabantia är ett praktiskt tips på smarta saker till hemmet och kommer förenkla din vardag på nolltid.
BrabantiaTASTY+ fyrkantig förvaringsburk set
409 kr479 kr

12. VIKBART DISKSTÄLL

Ett vikbart diskställ som detta från Eva Solo är perfekt för dig med ett mindre kök eller för dig som bara vill kunna ställa undan diskstället smidigt för att spara plats i köket. Diskställets upphöjda cirklar gör så att vattnet kan droppa av från din rena disk enklare och det rostfria stålskaftet är perfekt att luta tallrikar mot.

Vikbart diskställ från Eva Solo är ett praktiskt tips på smarta saker till hemmet och kommer förenkla din vardag på nolltid.
Eva SoloEva Solo vikbart diskställ
509 kr599 kr

13. KNIVSTÄLL FÖR KÖKSLÅDAN

Vill du förvara dina fina knivar i lådan utan att de repas eller böjs? Då är detta knivstället från Fiskars perfekt för jus dig. Knivblocket låter dig att ha bra åtkomst till knivarna utan att du råkar skära dig på dem men blir även en snygg detalj i kökslådan.

Fiskars lådinsats för knivar är ett praktiskt tips på smarta saker till hemmet och kommer förenkla din vardag på nolltid.
FiskarsFiskars lådinsats för knivar
547 kr729 kr

14. SMART VITLÖKSPRESS

Den vanliga vitlökspressen som vi är vana att använda i våra kök kan ibland va svår att diska och det kan även ta långt tid att pressa många vitlöksbitar på en och samma gång. Garli vitlökspress från Dorre i rostfritt stål löser alla problem med dess smidiga handtag att kunna pressa många vitlöksbitar samtidigt.

Garli vitlökspress från Dorre är ett praktiskt tips på smarta saker till hemmet och kommer förenkla din vardag på nolltid.
DorreGarli vitlökspress
95 kr159 kr

15. PRAKTISK LÖKHACKARE

Vill du spara tid i köket när du lagar mat? Då är denna lökhackare från Dorre det perfekta redskapet för dig - en riktig vardagshjälte i köket! Den hackar snabbt och smidigt dina grönsaker och lök, och du slipper använda skärbräda och kniv. Ta med den till uteköket eller vid tillfällen då du inte har alla redskap med dig.

Dorre lökhackare är ett praktiskt tips på smarta saker till hemmet och kommer förenkla din vardag på nolltid.
DorreLoke lök- och grönsakshackare
103 kr159 kr

16. TOALETTPAPPERSHÅLLARE MED HYLLA

Brabantia har en praktisk toalettpappershållare med hylla som ytterligare är en favorit av smarta saker till hemmet. Hyllan gör det möjligt för dig att kunna lägga mobilen, ställa doftpinnar eller förvara en bok lätt till hands för varje toalettbesök.

MindSet Toalettpappershållare med hylla från Brabantia är ett praktiskt tips på smarta saker till hemmet och kommer förenkla din vardag på nolltid.
BrabantiaMindSet Toalettpappershållare med Hylla
410 kr489 kr

17. DISKTRASEHÅLLARE MED SUGPROPPSFÄSTE

Sist men inte minst har Bosign en praktisk disktrasehållare med sugproppsfäste. Den är en funktionell men samtidigt stilren hållare för disktrasan. Hållare minskar risken för att bakterier samlas i disktrasan när du inte använder den samtidigt som den blir mer lättillgänglig för dig. En smart och praktisk sak till hemmet som du inte kan klara dig utan!

Bosign disktrasehållare med sugproppsfäste är ett praktiskt tips på smarta saker till hemmet och kommer förenkla din vardag på nolltid när du diskar.
BosignBosign disktrasehållare med sugproppsfäste
119 kr125 kr

Vilken är din favorit av alla praktiska och smarta saker till hemmet?

Vill du ha fler tips på praktiska saker till köket? Inspireras här!

Foto: Angeliqa Daldorph, Brabantia, Bosign, Dorre, Eva Solo, ferm LIVING, Fiskars, HAY, Muurla, Northern, STOFF

Josefin Beijer
Skribent

FLER SMARTA SAKER TILL HEMMET

Samla poäng på dina köp som medlem i vår kundklubb

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB