ÖPPET KÖP 30 DAGAR

SAMLA POÄNG I KUNDKLUBBEN

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

SISTA CHANSEN Extra rabatt på utvalt med kod: SPRING

Möbler/Bord/Avlastningsbord & Sidobord

Avlastningsbord & Sidobord

Avlastningsbord och sidobord är praktiska möbler i ett rum där du behöver lite extra förvaring. Hos oss på Nordic Nest hittar du ett brett utbud av sidobord i olika utföranden, material och stilar.
608 träffar sorterat på  
Popularitet
1
...
17
Sida 1 av 17

Avlastningsbord – ger rummet en helhet

Placera ett avlastningsbord framför en tom vägg för att skapa en snygg inredningsdetalj. Ett avlastningsbord tillsammans med ett fint stilleben, en växt och en stämningsfull bordslampa gör rummet genast mer hemtrevligt.

Inred och skapa förvaring med ett avlastningsbord

Ett smalt avlastningsbord i en hall är perfekt för att få lite extra förvaring. Välj ett sidobord med lådor för att gömma undan det du inte vill ska ligga framme, men samtidigt ha nära till hands.

Avlastningsbord – vilket passar dig?

Ett avlastningsbord i svart som Private sidobord från Gubi passar de flesta inredningsstilar, precis som ett avlastningsbord i vitt. För ett varmare uttryck hade vi rekommenderat ett avlastningsbord i trä så som Arco sidobord L från Design House Stockholm medan ett avlastningsbord i marmor skapar en modern och lyxig känsla, kika in Lato från &Tradition.

Plant box från ferm LIVING är en klassiker inom avlastningsbord och sidobord! Avlastningsbordet finns i flera färger - välj en som passar in i övrig inredning eller en som sticker ut och blir centrumpunkten för rummet.

Sidobord – det lilla som gör det stora

Vid soffänden kommer ett sidobord väl till användning där du kan ställa ifrån dig din kaffekopp eller förvara en bok. Inred med ett vackert litet sidobord i trä, ett sidobord i svart eller i en färg som bryter av alternativt ett sidobord i marmor för en lyxig känsla!
Oavsett stil och utförande blir ett litet sidobord din trogna vän för vardagslyx.

Ett portabelt sidobord?

En serveringsvagn som Block från Normann Copenhagen passar perfekt som ett praktiskt sidobord i ditt hem. Det ger ett extra lyxigt uttryck och blir praktiskt för dig att flytta runt efter dina behov. Ta med ett litet avlastningsbord från vardagsrummet ut till balkongen och in igen, om du inte har plats för ett snyggt avlastningsbord utomhus.

Populära filtreringar

Samla poäng på dina köp som medlem i vår kundklubb

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB