ÖPPET KÖP 30 DAGAR

BLI MEDLEM - FÅ 500 POÄNG

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

Produkter
Annat
Inspiration & Tips/Skötselråd & guider/Bra saker till köket – 11 smarta köksredskap & bra-att-ha för enklare vardag
Förnya ditt kök med 11 praktiska & snygga kökstillbehör för enklare matlagning - här ser du stilrena Fiskars stekpanna i rostfritt stål tillsammans med fina Swedish Grace Dimma kökshandduk från Rörstrand.

Bra saker till köket – 11 smarta köksredskap & bra-att-ha för enklare vardag

Behöver du tips på bra saker till köket? Vi tipsar om 11 praktiska, snygga och smarta köksredskap för att göra både matlagning och tiden du spenderar i köket lite enklare och roligare!
torsdag 18 november 2021
Dela artikel

11 PRAKTISKA & SNYGGA KÖKSTILLBEHÖR FÖR DITT KÖK:

 1. Snygga kökstextilier
 2. Kvalitativa knivar
 3. Mångsidiga skärbrädor
 4. Praktisk köksförvaring
 5. Fina grytor till matlagningen
 6. Perfekta stekpannor
 7. Stilren karaff & kryddkvarn
 8. Kökspincett & rivjärn till servering
 9. Användbara skålar
 10. Smart termometer & grytunderlägg
 11. Lökhackare, vitlökspress & burköppnare

1. SNYGGA KÖKSTEXTILIER

Förnya ditt kök med kökstextilier såsom en kökshandduk, ett förkläde eller en grytvante som är snygga kökstillbehör och samtidigt praktiska måsten i ditt kök! De är inte bara snygga inredningsdetaljer att hänga upp på väggen utan blir även praktiska nödvändigheter med dess slitstarka material.

Förnya ditt kök med 11 praktiska & snygga kökstillbehör för enklare matlagning - här ser du stilrena Hale förkläde i färgen Sand från Ferm Living.

Snygga kökstillbehör såsom detta fina förkläde från ferm LIVING skyddar dina kläder från fläckar plus att du kommer se ut som en riktig mästerkock!

2.   KVALITATIVA KNIVAR

Letar du efter de perfekta knivarna med bra kvalité för att göra matlagningen lite snabbare och smidigare? Vi har svaret! Den tandade brödkniven från Global skär enkelt igenom brödet utan att det mosas. Kockkniven från Fiskars kommer förgylla din matlagning och ge dig perfekt skurna grönsaker med dess tunna knivblad.

Förnya ditt kök med 11 praktiska & snygga kökstillbehör för enklare matlagning - här ser du tandade Global G-9R brödkniv 22 cm i rostfritt stål.

Denna stilrena brödkniv från Global är ultimata kniven för att skära perfekta brödskivor med till din frukost.

Behöver du vässa dina kunskaper om knivar? Kika in i vår knivskola här!

3.   MÅNGSIDIGA SKÄRBRÄDOR

En skärbräda är ett måste för matlagaren i köket. Dessa skärbrädor i valnötsträ och teak är tåliga material som har lång livslängd och kan därför användas till att både skära grönsaker på likaså användas som ostbricka. Inspireras av hur din skärbräda kan bli en del av dukningen här!

Förnya ditt kök med 11 praktiska & snygga kökstillbehör för enklare matlagning - här ser du en tålig och snygg skärbräda i teak från MUUBS.

Införskaffa dig den ultimata skärbrädan såsom denna runda från MUUBS för att hacka godsaker på eller servera gott bröd på.

4.   PRAKTISK KÖKSFÖRVARING

Förvara dina redskap eller kryddor i en praktisk förvaringskorg eller bricka för att ha lätt till hands medan du lagar din goda mat. De blir snygga kökstillbehör att ha framme på köksbänken eller på hyllan! Ett tips är också att förvara dina grönsaker i HAYs trendiga förvaringslåda för att ha exempelvis i kylskåpet.

Förnya ditt kök med 11 praktiska & snygga kökstillbehör för enklare matlagning - här ser du stilrena och praktiska Ferm Living Grib Tray i svart.

Förvara dina kökstillbehör i Grip Tray från ferm LIVING som även har ett praktiskt handtag för att kunna förflyttas runt smidigt mellan arbetsytorna.

5. FINA GRYTOR TILL MATLAGNINGEN

Investera i en fin gryta med bra kvalité som du kan laga goda middagar i. Dessa snygga grytor från Le Creuset och Vargen & Thor är några av kökets favoriter som gör din matlagning både enklare och roligare. Varför inte laga en god köttgryta eller mumsig soppa i någon av dessa rejäla grytor?

6. PERFEKTA STEKPANNOR

Rejäla stekpannor i tåligt material som dessa i gjutjärn och rostfritt stål är också nödvändiga och snygga kökstillbehör att ha i köket! Det är även perfekta gåvan att ge bort i present till den matlagningsintresserade eller varför inte till den som vill börja lära sig laga mer mat? Läs mer om guider & skötselråd för din stekpanna och gjutjärnspanna här!

Förnya ditt kök med 11 praktiska & snygga kökstillbehör för enklare matlagning - här ser du tåliga Norden stekpanna i rostfritt stål från Fiskars.

Fiskars stekpanna i rostfritt stål är ultimata stekpannan att tillaga goda middagar i. Den är dessutom ugnssäker upp till 240 grader, hur bra är inte det?

7. STILREN KARAFF & KRYDDKVARN

Salt, peppar och olja är tre saker du ofta använder i köket både under matlagningen och när maten serveras. Fyll dessa stilrena karaffer och kryddkvarnar med valfritt innehåll och låt dessa stå framme vid köksbänken som snygga kökstillbehör i ditt kök.

Förnya ditt kök med 11 praktiska & snygga kökstillbehör för enklare matlagning - här ser du stilrena Eva Solo olje- och vinägerkaraff och dressingshaker i glas.

Eva Solos olje- och vinägerkaraff och dressingshaker är två praktiska och snygga kökstillbehör att ha framme på köksbänken vid behov.

8. KÖKSPINCETT & RIVJÄRN TILL SERVERING

Känn dig som en riktig mästerkock och förnya ditt kök med smarta köksredskap såsom ett rivjärn och kökspincett. Använd kockpincetten från Global för att få till ett proffsigt och fint upplägg och rivjärnet från Sagaform för att enkelt riva parmesan på den goda pastan.

Förnya ditt kök med 11 praktiska & snygga kökstillbehör för enklare matlagning - här ser du stilrena Global kockpincett i rostfritt stål.

Använd en kockpincett såsom denna från Global till att på ett smidigt sätt vända mat i stekpannan på spisen. Eller varför inte använda den till att göra en fin och proffsig uppläggning?

Förnya ditt kök med 11 praktiska & snygga kökstillbehör för enklare matlagning - här ser du stilrena och praktiska Nature ostrivare i ek från Sagaform.

Vill du slippa extra disk och spill när du ska riva ost? Då är Nature ostrivare från Sagaform perfekta kökstillbehöret för dig!

9. ANVÄNDBARA SKÅLAR

Skålar och bunkar är något du inte kan klara dig utan i köket! De kan både användas till bakning och matlagning men även till servering av salladen eller chipsen till fredagsmyset - användningsområdena är oändliga!

Förnya ditt kök med 11 praktiska & snygga kökstillbehör för enklare matlagning - här ser du stilrena Brabantia tillredningsskål 3-pack i rostfritt stål.

Vispa grädden till efterrätten eller servera salladen i denna stilrena tillredningsskål från Brabantia.

10. SMART TERMOMETER & GRYTUNDERLÄGG

En termometer är ett praktiskt köksredskap som ger dig full kontroll vid matlagningen när du vill hålla koll på temperaturen. Grytunderlägg är också A och O när du vill ställa ifrån dig den varma stekpannan eller kastrullen på bordet eller köksbänken.

Förnya ditt kök med 11 praktiska & snygga kökstillbehör för enklare matlagning - här ser du Nordic Kitchen magnetiska grytunderlägg från Eva Solo.

Detta stilrena grytunderlägg från Eva Solo är magnetiskt för att det lätt ska kunna förflyttas med grytan – hur smart är inte det?

11. LÖKHACKARE, VITLÖKSPRESS & BURKÖPPNARE – MÅSTEN I KÖKET!

En praktisk lökhackare, vitlökspress och burköppnare är kökstillbehör som är nödvändigheter som man inte tänker på att man behöver förrän man väl behöver dem – de är måsten i köket helt enkelt! Vitlökspressen från Eva Solo är dessutom både praktisk och snygg och kan stå framme i den fina glasburken på köksbänken.

Hoppas att du har hittat en eller flera favoriter utav dessa 11 praktiska och snygga kökstillbehör som kommer göra din matlagning både roligare och enklare!

Foto: Angeliqa Daldorph, Brabrantia, Broste Copenhagen, Dorre, Ernst, Eva Solo, Ferm Living, Fiskars, Georg Jensen, Global, HAY, House Doctor, Sagaform, Smeg, Le Creuset, Menu, MUUBS, NJRD, WMF, @bakamedfrida

Rebecca Sparling
Skribent

PRAKTISKA & SNYGGA KÖKSTILLBEHÖR

Visa mer

Ta del av fler tips

Få 500 poäng när du blir medlem i vår kundklubb! Och samla poäng på dina köp som medlem i vår kundklubb.

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB