ÖPPET KÖP 30 DAGAR

BLI MEDLEM - FÅ 10% RABATT

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

Bli medlem & få 10% rabatt

Varumärken/Vargen & Thor

Vargen & Thor

Vargen & Thor är ett svenskt företag som inriktar sig på att ta fram vackra och unika köksprodukter som inte bara är hållbara utan även är tillverkade med bra materialval. Hos oss hittar du ett stort utbud av dekorativa köksartiklar tillverkade av högsta kvalité från Vargen & Thor.
61 träffar sorterat på
12
Sida 1 av 2

Vad är historien bakom Vargen & Thor?

Vargen & Thor började med en dröm om bättre och snyggare köksprodukter. Fem år senare finns Vargen & Thors kreativa unika produkter ute på marknaden. Drömmen om vackra produkter gjorda med kloka materialval och som tål att hanteras med tuffa tag har blivit verklighet.

Vad är Vargen och Thors designvision?

Visionen bakom Vargen & Thor är att skapa unika produkter som du inte sett någon annanstans. En måltid handlar inte enbart om maten du stoppar i munnen utan även om kastrullen du blir serverad ur eller besticken du håller i dina händer. Vargen och Thors bestick har en bra tyngd och rätt balans i handen, samtidigt som de kompletterar vilken dukning som
helst.

Vilka är Vargen & Thors populäraste produkter?

Vargen & Thor är kända för sina bestick, chopsticks och kokkärl med vacker hamrad yta. Bland deras populära produkter finns:       

Har Vargen och Thor någon garanti på sina produkter?

Ja, Vargen & Thor har garanti på delar av sitt sortiment.

  • Vargen och Thor chopsticks – 5 år
  • Vargen och Thor salt och pepparkvarn – 5 år

Kan jag maskindiska mina produkter från Vargen & Thor?

Ja, du kan maskindiska alla produkter förutom köksknivarna. Vargen & Thor har tagit fram vackra produkter som underlättar vardagen genom att de kan diskas i diskmaskin. Har du lagat en stor måltid så kan du med gott samvete stoppa både kastrull, stekpanna och bestick direkt i diskmaskinen. Har du använt en kökskniv eller grönsakskniv mår den bäst av att diskas för hand.  

Få 10% rabatt på ditt nästa köp! Och samla poäng på dina köp som medlem i vår kundklubb.

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB