ÖPPET KÖP 30 DAGAR

SAMLA POÄNG I KUNDKLUBBEN

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

Produkter
Annat
Logga in

BARA IDAG 30-50% på mattor från Scandi Living*

Inspiration/Umgås /Get to know/Välbefinnande doft till hemmet genom aromaterapi från diffusers – reportage om Volant
Skapa en välbefinnande doft till hemmet genom aromaterapi från Volant diffuser och eteriska oljan Breathe.

Välbefinnande doft till hemmet genom aromaterapi från diffusers – reportage om Volant

Skapa ett välbefinnande hem genom Volants diffusers och eteriska oljor. De får dig att sova bättre, slappna av, ge energi och må bättre helt enkelt. Välkommen in i Volants värld och upptäck hur deras resa började, hur deras produkter tillverkas och betydelsen av aromaterapi för välbefinnandet!
Torsdag 1 december
Dela artikel
Skapa en välbefinnande doft till hemmet genom aromaterapi från Volant diffuser och eteriska oljan Breathe som hjälper dig att gå ner i varv.

Volant erbjuder diffusers tillsammans med en mängd olika eteriska oljor för att öka ditt välmående i hemmet.

VOLANT – FRAMTIDEN AV VÄLBEFINNANDE DOFT TILL HEMMET

Volant diffusers och eteriska oljor har blivit ett måste att ha i ditt hem då de kan ge oss energi, hjälpa oss att sova och göra oss mer fokuserade. Allt började när Tobias och Daniel, grundarna av Volant, bodde tillsammans i Oslo i en nyrenoverad lägenhet. Men de saknade något som skulle göra lägenheten mer fräsch, något dekorativt och funktionellt - det var då Volants resa började.

- Vi letade efter en diffuser som kunde ge oss en frisk och bekväm känsla i hemmet, men hittade ingen som passade vår stil eller smak. Jag har alltid dragits till skandinavisk och minimalistisk design, och det var i den tanken jag tog avstamp. Det var då vi bestämde oss för att skapa vår egen diffuser, berättar Tobias.

Tobias och Daniel värdesätter kundernas röst och eftersträvar alltid att utforma produkter utifrån kundundersökningarnas resultat, vilket enligt Tobias är viktigt för att alltid ligga i framkant.

- De första 100 Volant-kunderna fick dessutom personlig leverans av oss två, fortsätter Tobias.

Skapa en välbefinnande doft till hemmet genom aromaterapi från Volant diffuser och eteriska olja. Här ser du Sleep Mist som du sprayar för att bli mer lugn.

Fixa kvällsrutinen genom att spraya Sleep Mist i ansiktet eller på dina lakan för att komma ner i varv.

Skapa en välbefinnande doft till hemmet genom aromaterapi från Volant diffuser och eteriska oljor Energy, Focus, Relax, Sleep.
VolantEveryday essentials set eteriska oljor
739 kr

HANDGJORDA DIFFUSERS SOM GÖR VARJE PRODUKT UNIK

Tillverkningsprocessen hos Volant är en unik process då varje diffuser är handgjord samt gjord i porslin. Tobias berättar att varje stenkåpa är tillverkad för hand med den mest solida och hållbara färgen. Varje diffuser har även en vibrerande keramisk platta som bryter ned eteriska oljor till små partiklar och sedan sprider dem i luften likt en tunn dimma.

- Vi har märkt att våra kunder älskar fördelarna som de här oljorna erbjuder, såsom avslappning, bättre sömn och välbefinnande, berättar Tobias.

Tobias berättar även att Volants eteriska oljor som du fyller dina diffusers med är utformade att parfymera ditt hem och hjälpa till att ge dig ny energi, känna ett lugn och bidra med en fräschhet i hemmet genom bara en knapptryckning.

- Volant är redan uppskattade av oerhört många där eteriska oljorna Energy, Relax, Sleep och Spa är de som är mest populära, berättar Tobias.

AROMATERAPI - EN UPPLEVELSE FÖR DINA SINNEN

Volants produkter är mycket kopplade till aromaterapi, vilket är ett sätt att främja hälsa och välbefinnande genom att använda eteriska oljor. Tobias berättar att aromaterapi är en betydelsefull del att vårt hem luktar gott då luktsinnet är ett av de starkaste sinnen vi människor har.

- Ett hem som luktar gott är otroligt viktigt för att vi ska känna oss hemma och till ro. Tänk bara hur det känns när du kommer hem efter en lång dag på jobbet och något luktar unket. Med en diffuser och eteriska oljor kan du i stället skapa en frisk, lugnande och energigivande doft till hemmet. Du kan dessutom gå steget längre och doftsätta olika rum i ditt hem med olika dofter. I köket kanske du vill ha något friskare, medan sovrummet bör ha något som får dig att varva ned och känna dig trygg, berättar Tobias.

Volants diffusers har blivit uppskattade av kunderna och enligt Tobias kommer spännande nyheter redan under nästa år.

- Vi är riktigt peppade på nästa år! Under 2023 kommer vi nämligen att lansera ett flertal spännande nya wellness-produkter, samt en väldigt speciell diffuser. Håll utkik, avslutar Tobias.

Skapa en välbefinnande doft till hemmet genom aromaterapi från Volant diffuser och eteriska oljorna Clean Air och Lemon.

Aromaterapi är ett sätt att använda eteriska oljor på och bidrar till en välbefinnande doft till hemmet samt för att öka ditt välmående.

Skapa en välbefinnande doft till hemmet genom aromaterapi från Volant diffuser och eteriska oljor såsom Rosehip Oil.

Volants aroma diffusers och eteriska oljor skapar balans i kropp och sinne – en upplevelse för dina sinnen helt enkelt.

GUIDE FÖR DITT VÄLMÅENDE

✔ Får dig att slappna av – eteriska oljan Spa & Relax

✔ Ger dig energi – eteriska oljan Energy

✔ Gör dig mer fokuserad – eteriska oljan Focus

✔ Hjälper dig att sova bättre – eteriska oljan Sleep

Foto: Volant

Josefin Beijer
Skribent

UPPTÄCK VOLANT

Se mer om Volant här

Samla poäng på dina köp som medlem i vår kundklubb

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB