ÖPPET KÖP 30 DAGAR

BLI MEDLEM - FÅ 500 POÄNG

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

Produkter
Annat
Inspiration & Tips/Dukningstips/ Överraska med frukost på sängen - 3 mysiga serveringstips
En enkel och nyttig frukost står serverad på bricka från Eva Solo i skålar från Ferm Living för mysig frukost på sängen.

Överraska med frukost på sängen - 3 mysiga serveringstips

Frukost är tid för att bara vara. Och en riktig långfrukost i sängen är ett perfekt sätt att hälsa en ny dag välkommen. Överraska kärleken eller skäm bort dig själv med dessa tre serveringstips för frukost på sängen – från en enkel frukostbricka på vardagsmorgonen till den lyxiga helgfrukosten!
måndag 1 juli 2024
Dela artikel
Ett sovrum inrett i skandinavisk stil med mjuka textilier och kuddar i beigea nyanser är en perfekt plats för frukost i sängen.

Börja dagen på bästa sätt med en mysig frukoststund bland sängens mjuka kuddar och sköna textilier. Här ser du Salt ullpläd från Scandi Living i en flätad korg.

Raami ljuslyktor från Iittala sprider stämning i sovrummet och skapar en lite lyxigare frukost på sängen.

Varför inte stanna upp och tända några ljus för en lite lyxigare, lite mer rofylld vardagsmorgon? Här är Raami ljuslyktor från Iittala.

Frukost på sängen serveras på vacker bricka från Eva Solo med bär och müsli ur bruna skålar från Ferm Living.

En enkel frukostbricka för en gyllene vardag… varför inte överraska kärleken med en enkel men ack så omtänksam stund i sängen? 

1. DEN ENKLA FRUKOSTBRICKAN FÖR SNABB FRUKOST PÅ SÄNGEN

På vardagarna vill vi helst äta en snabb frukost innan vi tar tag i dagens bestyr men det innebär inte att den inte kan avnjutas i sängen. Ta tillfället i akt att överraska någon du tycker om, med en enkel frukost även på en vardagsmorgon. Tänd några ljus för stämningens skull och förbered en enkel bricka varpå du dukar upp favoritfrukosten. En bricka med handtag som Nordic Kitchen från Eva Solo gör det enkelt att bära ut frukosten till sovrummet och plötsligt känns det inte lika jobbigt att det återstår några dagar kvar till helgen.

Lyxig frukost på sängen serverad ur en brödlåda från Skagerak är ett praktiskt tips för den som vill undvika spill.

Eller överraska med frukostens nyttiga ting serverade ur en praktisk låda från Skagerak! Snyggt, smidigt och förhoppningsvis mindre smulor i sängen… 

Kaffekoppen från Broste Copenhagen står stadigt på locket av Skageraks brödlåda när en lyxig frukost serveras på sängen.

Grød mugg från Broste Copenhagen & koppar från serien Ombria från Kähler

Yoghurten och frukostmackan väntar på att avnjutas för en mysig frukost på sängen bland mjuka kuddar och varm pläd från Scandi Living.

Servera den goda yoghurten och frukostmackan i Ombria kopp från Kähler och Nordic Sand tallrik från Broste Copenhagen.

2. DEN SNYGGA FRUKOSTLÅDAN NÄR DET ÄR SOVMORGON

Är det helg? Eller har ni en gyllene lucka för en extra timmes sovmorgon innan jobbet? Då kanske detta frukosttips är något att testa? Bjud på nybryggt kaffe, yoghurt och mumsig macka som du serverar snyggt ur en låda. Servera direkt bland sängens mjuka kuddar och textilier, och låt det tillhörande locket bli en bricka så står kopparna och frukostmackan lite stadigare. Du kan även servera fil och bär ur muggar som de snygga Ombria från Kähler. Då blir det enklare att hålla i frukostfilen samtidigt som de tar mindre plats än skålar – allt för en enkel mysstund innan dagen tar vid.

En riktigt lyxfrukost med kaffe, ägg och mackor står serverad på ett sidobord för en härlig frukost på sängen.

Till den långsamma söndagsmorgonen passar en riktig lyxfrukost perfekt, serverad på ett sidobord som Block från Normann Copenhagen för några lata timmar.

Söta muffins serverade på en träbricka ihop med nybryggt kaffe blir en lyxig frukost och god start på helgen.

Något nyttigt och något sött – plocka det ni tycker allra bäst om och njut av en riktig långfrukost under helgen. 

3. DEN LYXIGA FRUKOSTEN EN LÅNGSAM SÖNDAGSMORGON

När fågelkvittret väcker dig på helgmorgonen med dess regelbundna, mjuka toner av glädje – vad passar då inte bättre en långsam start på dagen med en lite lyxigare frukost på sängen? Även denna frukost är enkel att fixa ihop och genom att servera den med hjälp av ett sidobord som Block från Normann Copenhagen – får frukosten genast lite härlig hotellkänsla. Där kan du ställa fram ägg, frukt, favoritmackan och varför inte något sött som efterrätt? Plocka det ni tycker allra bäst om helt enkelt. Föredrar du kaffe men din kärlek te? Ställ fram termosar för er båda så behöver ingen gå upp för påfyllning. För en sista touch kan du ställa fram en mindre vas med en kvist eller blomma i så blir det lite extra omtänksamt och mysigt.

En blommande äppelkvist huserar i liten Kabell vas från Kähler vilket sprider extra stämning på frukosten som serveras på sängen.

En sista touch på frukostvagnen blir en vacker kvist eller blomma för lite extra omtanke.

Emma termoskanna från Stelton – en för kaffeälskaren och en för teälskaren står på sidobordet för en mysig stund med frukost i sängen

Emma termoskanna från Stelton – en för kaffeälskaren och en för teälskaren, så behöver ni inte resa er upp för påfyllning. 

En lyxfrukost står serverad på sidobord från Normann Copenhagen och soffan bjuder in till avkoppling med mjuka kuddar från ERNST och varm pläd i terrakotta.

Luta er tillbaka mot kuddarna, ha en pläd nära till hands och njut av kaffet ur favoritkoppen – frukost är tid för att bara vara. 

För de där riktigt lata, härliga helgmorgnarna när frukosten förvandlas till brunch kan du även flytta frukosten från sängen till vardagsrummet eller varom ni känner för några timmar av ren avkoppling. Luta er tillbaka mot kuddarna, ha en pläd nära till hands och njut av kaffet ur favoritkoppen – en ny dag är här och med frukost på sängen känns den genast lite bättre.

Läs mer: Uppdukat för lyxig helgfrukost. 

Text: Arijana Kapic  Styling: Jon Carrington, Kristina Niesel Foto: Angeliqa Daldorph

FÖR EN MYSIGARE FRUKOST

Få 500 poäng när du blir medlem i vår kundklubb! Och samla poäng på dina köp som medlem i vår kundklubb.

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB