ÖPPET KÖP 30 DAGAR

BLI MEDLEM - FÅ 500 POÄNG

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

Produkter
Annat
Inspiration & Tips/Inredningstips/Så inreder du ditt hemmakontor
Ett tips när du ska inreda hemmakontor är att

Så inreder du ditt hemmakontor – inredning för en trivsam arbetsplats hemma

Vill du skapa en professionell arbetsplats även hemma hos dig? Förvandla ditt hemmakontor till en mer trivsam plats att arbeta på genom våra fem tips på hur du ska organisera hemmakontoret och hur du inreder ditt hemmakontor med snygga och smarta prylar.
Fredag 19 augusti 2022
Dela artikel

HUR SKA ETT HEMMAKONTOR ORGANISERAS?

Skapa en professionell arbetshörna även på hemmaplan genom dessa smarta och snygga inredningstips till ditt hemmakontor:

  1. Den praktiska hyllan
  2. Smart förvaring
  3. Den klassiska anslagstavlan
  4. Praktiska detaljer
  5. Snygg och praktisk belysning
Inred ditt hemmakontor med bra belysning som uppladdningsbar lampa i rött från &Tradition och hängande pendel i svart.

Inred ditt hemmakontor med smart och snygg inredning såsom en portabel lampa som du lätt kan förflytta vart du vill i din arbetshörna.

1. DEN PRAKTISKA HYLLAN - PERFEKT INREDNING TILL HEMMAKONTORET

Den praktiska hyllan är ett måste att inreda hemmakontoret med! Välj att pryda den med viktiga böcker, papper i en pärm, en fin tavla som dekoration eller varför inte en portabel lampa. Möjligheterna är oändliga vad du kan pryda hyllan med i ditt hemmakontor, bara den fyller en funktion just för dig och dina måsten.

2. SMART FÖRVARING

Införskaffa dig bra och smart förvaring till ditt hemmakontor såsom förvaringslådor till att förvara sådant som du kanske inte vill ha framme på skrivbordet. Eller inred ditt hemmakontor med en förvaringskorg för att förvara en mysig pläd eller en praktisk dokumentförvarare för viktiga papper.

Praktisk förvaring är ett måste på alla små hemmakontor, inredda med lådor som dessa pappersförvaringslådor från Ferm Living eller de färgglada lådorna från HAY.

Smarta och praktiska förvaringslådor som dessa från HAY och ferm LIVING är en perfekt förvaringsmöjlighet att inreda ditt hemmakontor med. Fyll dem med böcker, papper eller viktiga saker som du vill ha i säkert förvar eller bara gömma.

Inred ditt lilla hemmakontor med färgglad och vacker förvaring som dessa Taika-lådor från Iittala.

Addera lite färg i ditt hemmakontor genom att inreda med dessa förvaringslådor från Iittala med dess unika mönster.

3. DEN KLASSISKA ANSLAGSTAVLAN

Inget hemmakontor utan den klassiska anslagstavlan, eller hur? Pryd den med viktiga papper med kom ihåg saker på eller fina minnen som ger dig motivation medan du sitter och arbetar.

4. PRAKTISKA DETALJER

Praktiska detaljer är något som man älskar att inreda hemmakontoret med. Varför inte pryda ditt skrivbord med Kay Bojsesen flodhäst med tillhörande krita för att skriva något viktigt meddelande på som du inte får glömma. Andra praktiska detaljer för hemmakontoret kan vara allt från en pennhållare och en papperskorg till en portabel lampa.

Inred ditt lilla hemmakontor med söta och praktiska detaljer som till exempel Kay Bojesens flodhäst-figur med krita som du kan skriva viktiga anteckningar på.

Skriv ett viktigt meddelande på Kay Bojesens griffeltavla-flodhäst. Den bli en praktisk och samtidigt en söt detalj att ha i hemmakontoret.

5. SNYGG OCH PRAKTISK BELYSNING

Praktisk belysning är ett måste i ett hemmakontor då det skapar en ombonad atmosfär och hindrar dig från att anstränga ögonen framför datorskärmen hela dagen. De mest praktiska lamporna att inreda hemmakontoret med är mindre bordslampor och portabla lampor som du kan förflytta vart du än behöver dem som mest.

Hoppas att du har blivit inspirerad till att inreda ditt hemmakontor med praktiska och snygga inredningsdetaljer för att kunna sitta och arbeta i en trivsam miljö som möjligt.

Foto: Angeliqa Daldorph, Ferm Living, Audo Copenhagen, Hannes Mauritzson

Linnéa Axelson
Skribent

INREDNING TILL HEMMAKONTORET

Få 500 poäng när du blir medlem i vår kundklubb! Och samla poäng på dina köp som medlem i vår kundklubb.

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB