ÖPPET KÖP 30 DAGAR

BLI MEDLEM - FÅ 500 POÄNG

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

GLAD MIDSOMMAR Fira med upp till 50%*

Wokpannor

Wokpannor

I en wokpanna kan variationen av mat vara stor och så är även vårt sortiment av wokpannor. Kanske behöver du en wokpanna i gjutjärn med lock eller en wokpanna som passar på induktion. Hos oss hittar du allt!
40 träffar sorterat på
12
Sida 1 av 2

Vad menas med att woka?

Ordet wok kommer från det Kantonesiska språket och betyder gryta. En wokpanna har höga konkavt sluttande kanter och vanligtvis en platt botten. Det vanligaste är en wokpanna i gjutjärn men keramik, rostfritt stål och aluminium går också bra. Att woka betyder att man steker maten väldigt fort på väldigt hög värme.

Varför ska man ha en wokpanna?

Ofta är wokad mat nyttig, god och snabblagad. Det går också att variera mycket med alla typer av protein och grönsaker. En wokpanna är därför perfekt om du vill kunna variera dina måltider men ändå tillaga maten fort.

Vilken wokpanna ska man välja?

Det finns många artiklar om vilken wokpanna som är bäst i test så det kan vara svårt att veta vilken som är den bästa wokpannan. Den vanligaste storleken för de flesta hushållen är 30 cm. Vanligtvis passar en wokpanna på induktion, men det kan vara bra att kolla en extra gång. Här nedan har vi listat våra populäraste wokpannor i olika material så att du lättare ska hitta rätt.

Många fördelar med en wokpanna i gjutjärn

En wokpanna i gjutjärn har lång livslängd men pannorna tål också väldigt höga temperaturer, fungerar på alla värmekällor och ger en jämn värmefördelning. Dessa behöver handdiskas och man bör inte använda diskmedel då det kan skada den naturlig beläggningen. Skeppshult wokpanna i gjutjärn är en favorit hos många av våra kunder. Om du önskar en wokpanna med lock har Satake flera olika.

Wokpanna som tål maskindisk

En wokpanna i rostfritt stål har också en lång livslängd och fungerar på alla värmekällor. En annan fördel med dessa är att den också tål maskindisk. Fiskars har flera olika varianter i rostfritt stål, men om du är ute efter en väldigt stor wokpanna hittar du det hos Alessi .

En wokpanna med non-stick för dig som är nybörjare

För dig om är nybörjare i köket kan en wokpanna med non-stickbeläggning vara till en fördel. Det behövs lite matfett till dessa wokpannor och non-stick beläggning har också en bra släppförmåga. Tefal har många wokpannor i non-stick men Jamie Olivers wokpanna är de vanligaste.

Populära filtreringar

Få 500 poäng när du blir medlem i vår kundklubb! Och samla poäng på dina köp som medlem i vår kundklubb.

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB