Vad gör jag om jag ångrar mitt köp och vill skicka tillbaka varorna?

Nordic Nest tillämpar en ångerrätt på 365 dagar. Det innebär att du kan välja att skicka tillbaka dina varor inom 365 dagar efter det att du har fått dem levererade. För att kunna återlämna varorna måste de vara i oförändrat skick och i originalförpackning om sådan finns.

Köpesumman återbetalas i sin helhet senast 14 dagar efter det att vi har fått varan åter. Om du utnyttjar din ångerrätt betalar du emellertid fraktkostnaden tillbaka till Nordic Nest själv. Ångerrätt gäller inte för måttanpassade eller specielbeställda produkter enligt dina instruktioner.

SÅ HÄR GÖR DU EN RETUR:

1. Klicka här för att registrera ditt ärende och följ stegen för att göra din returanmälan. Där kan du välja vad du vill returnera samt ange returorsak.

2. När du fyllt i alla steg kommer du att få en returfraktsedel skickad till den mejladress du uppgett så du kan skriva ut den. Om du har PostNord som fraktsätt, kommer du även att få ett sms av oss med en QR-kod som du kan skanna hos ett PostNord ombud. Då skriver de ut returfraktsedeln åt dig. 

3. Kom ihåg att packa varorna väl i originalförpackning och emballera ordentligt. Bifoga följesedeln i paketet.  

4. Fäst returfraktsedeln väl synligt på paketet och lämna in hos ditt återbud.  

5. När vi mottagit din retur, kommer vi återbetala dig motsvarande belopp/justera din faktura. Fraktkostnaden på 69: - justeras vid återbetalning. Återbetalning sker inom 14 dagar från det att vi mottagit din retur. Observera att retur med upphämtning av PostNord med större artiklar kan skilja i returkostnad.  

6. När din retur är behandlad meddelar vi dig via mejl. 

Varukorg
Stäng