ÖPPET KÖP 30 DAGAR

SAMLA POÄNG I KUNDKLUBBEN

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

BARA IDAG 25% på överkast från Scandi Living*

Påslakan

Sovrummet spenderar vi mycket tid i så varför inte göra det till ett av dina mysigaste rum? Här hittar du högkvalitativa påslakan till barn och vuxna i olika färger och material från flera populära varumärken. Hitta dina favoriter och addera sedan matchande kuddfodral för att få ett mysigt och ombonat sovrum.
178 träffar sorterat på  
Popularitet
1
...
5
Sida 1 av 5

Behöver du nya påslakan? Perfekt!

Hos oss på Nordic Nest hittar du sängkläder i olika material, färger och mönster. Kanske vill du ha nya påslakan i linne eller påslakan i percale? Söker du mönstrade påslakan till dubbeltäcke eller vita påslakan till din enkelsäng? Variationen är stor men tre saker har alla påslakan hos oss gemensamt: Påslakanen har snygg design, av hög kvalitet från kända och populära märken.


Så hittar du rätt påslakan

Att hitta rätt påslakan kan vara svårt. En bra grund för hållbara påslakan är att kolla efter 100% bomull. Är du en varm person kan svala percale-påslakan vara något för dig medan påslakan i linne både svalkar och ger värme. Vill du få in fina mönster i ditt sovrum kan vi varmt rekommendera Marimekko påslakan. Om du hellre önskar enfärgade påslakan säljer svenska Lexington påslakan i många olika färger och nyanser.


Vad är percale-påslakan?

Percale-påslakan är gjorda av 100% finkammad bomull och har hög trådtäthet. Minst 200 trådar per kvadrattum. När man väver percale påslakan väver man med en tråd under och en tråd över. Percale påslakan är krispiga och svala och ger en riktig hotellkänsla. Dessa passar dig som är varm perfekt!


Visste du detta om påslakan i lin?

Påslakan i linne är tillverkat av växtfiber från växten lin. Det är stjälken och rötterna som innehåller det fiber man sedan tillverkar linne av. Linne andas och leder bort fukt på sommaren samtidigt som det värmer på vintern. Därför är sängkläder i linne perfekt för dig som vill köpa sängkläder som är användbara året om!

Samla poäng på dina köp som medlem i vår kundklubb

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB