ÖPPET KÖP 30 DAGAR

SAMLA POÄNG I KUNDKLUBBEN

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

Allt för utelivet

Möbler/Bord/Marmorbord

Marmorbord

Upptäck elegansen av marmorbord - vårt exklusiva sortiment av marmorbord kombinerar tidlös skönhet och modern design, vilket gör dem till ett perfekt centrum i varje hem. Från minimalistiska sidobord till imponerande matbord, hitta det ultimata uttrycket av lyx och stil här.
308 träffar sorterat på  
Popularitet
1
...
9
Sida 1 av 9

Fina marmorbord

Marmorbord har länge varit symboler för sofistikering och tidlös skönhet i heminredning. Vi är stolta över att presentera en exklusiv samling av marmorbord som ger en touch av elegans och raffinemang till varje rum.

Tidlös skönhet och hållbar konstruktion

Våra marmorbord är mer än bara möbler; de är konstverk. Varje bord är unikt, med marmorns naturliga mönster och färger som ger en distinkt karaktär. Denna naturliga sten är inte bara visuellt imponerande utan också känd för sin hållbarhet och motståndskraft mot repor och fläckar.

Modern design, Klassisk känsla

I vårt sortiment hittar du marmorbord i en mängd olika stilar och storlekar. Oavsett om du föredrar minimalistiska linjer eller mer utarbetade designer, har vi alternativ som passar alla smaker. Våra bord är noggrant utformade för att balansera modern design med den klassiska skönheten hos marmor, vilket skapar möbler som är både trendiga och tidlösa.

En fokuspunkt i varje rum

Ett marmorbord är inte bara en möbel utan en central punkt i rummet. Oavsett om det är i vardagsrummet, matsalen eller som ett elegant sidobord, ger dessa bord en känsla av lyx och förfining. Deras mångsidighet gör dem också lämpliga för en mängd olika inredningsstilar, från modern minimalistisk till mer traditionell och allt däremellan.

Samla poäng på dina köp som medlem i vår kundklubb

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB