Designonline satsar på Kalmar, flyttar till nytt lager och kontor

Designonline.se satsar och expanderar verksamheten i ett nytt stort lager och kontor med placering i Kalmar. 

 

- Det är med glädje och stolthet vi idag kan presentera en stor satsning för vårt företag säger Jörgen Bödmar, VD. Under de senaste åren har vår verksamhet vuxit kraftigt och de gamla lokalerna räcker sedan länge inte till.

 

Beslutet stod mellan att lägga vårt nya lager här eller på annan ort men valet föll på Kalmar. Det nya lagret tillsammans med kontor blir ca 4 000 kvadratmeter med möjligheter till att utöka ytan om så behövs.

 

Planeringen för flytten har just påbörjats. Helt klart är att lagret kommer att bli modernt och effektivt så att vi kan möta behovet av en rationell och snabb hantering av kunders beställningar.

 

Kontorsytorna kommer att präglas av kreativa lösningar och möjligheter till ett gott samarbete kollegor emellan för att åstadkomma goda arbetsresultat.

 

Det är också en klar fördel att samlokalisera kontor och lager för att skapa en bra miljö för samtliga anställda i företaget. För oss är det viktigt att personalen trivs, då blir det också roligare att jobba.

 

- E-handeln kommer att öka under många år framöver och det är mot den bakgrunden vi gör denna satsning, avslutar Jörgen Bödmar.

 

Publicerad 2015-11-09

Varukorg
Stäng