ÖPPET KÖP 30 DAGAR

BLI MEDLEM - FÅ 500 POÄNG

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

GLAD MIDSOMMAR Fira med upp till 50%*

Tävling

Tävling

Äger du en skandinavisk designklassiker som bär på en fantastisk historia?

Många av våra älskade designklassiker har levt under många år och kanske i många fall fått leva flera liv genom olika generationer. Har du kanske fått ärva Swedish Grace-serien från din mormor? Eller fick Kay Bojesen apan flytta hem till dig efter farfar som fick den som födelsedagspresent som barn? Kanske har du alltid beundrat din mammas vackra Hammershoi-vas, som hon i sin tur fick i arv sen flera generationer tillbaka?

Vi är övertygade om att det finns många härliga berättelser till designföremål i ditt hem som vi gärna skulle vilja ta del av. Därför vill vi nu uppmuntra våra kunder och följare att dela med sig av sin historia med oss. Som tack kommer vi lotta ut ett presentkort på Nordic Nest till ett värde av 10.000kr.


Hur delar jag min berättelse med Nordic Nest?

För att dela din berättelse och därmed vara med i utlottningen av ett presentkort på 10.000kr finns det olika vägar du kan gå.

  • ALTERNATIV 1

Posta ett inlägg på Instagram med en bild på din designklassiker tillsammans med din berättelse. 

Tagga @nordicnest och #shareyourdesignclassics (Kom ihåg att du behöver ha öppen profil för att delta genom detta alternativ).

  • ALTERNATIV 2

Dela med dig av din berättelse via DM till @nordicnest på Instagram, tillsammans med bild/bilder.

  • ALTERNATIV 3

Mejla din berättelse tillsammans med bild/bilder på din designklassiker till competition@nordicnest.com

Tävlingen pågår t.o.m. 14:e maj 2021. En vinnare presenteras på vårt Instagram-konto senast den 16:e maj 2021. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Genom ditt deltagande godkänner du att Nordic Nest får använda sig av din berättelse och bild/bilder i sina marknadsföringskanaler. Postar du ett inlägg under hashtagen #shareyourdesignclassics finns det även en stor chans att vi lyfter fram ditt instagramkonto i våra kanaler.

Få 500 poäng när du blir medlem i vår kundklubb! Och samla poäng på dina köp som medlem i vår kundklubb.

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB