ÖPPET KÖP 30 DAGAR

BLI MEDLEM - FÅ 10% RABATT

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

Bli medlem & få 10% rabatt

DBKD Cloudy

Cloudy är en serie med vackra krukor i jordnära färger från det svenska inredningsmärket DBKD. Här hittar du det mycket omtyckta krukorna som har en karakteristisk bubblig struktur. Vilken storlek och färg på Cloudy blir din nya favorit?
20 träffar sorterat på

Cloudy kruka från DBKD

Cloudy är en serie krukor från det svenska varumärket DBKD, som även i sitt sortiment erbjuder bland annat vackra vaser och andra dekorationsdetaljer för hemmet. Deras kruka Cloudy är en storsäljare som är mycket populär att ge bort i present eller att unna till sig själv. Med krukorna kan du enkelt ge dina växter ett litet extra lyft. 

Vad kännetecknar krukan från Cloudy?

Cloudy-krukans främsta kännetecken är den bubbliga strukturen i kombination med den raka, vida formen. Krukan är vacker i sig och passar både som blomkruka eller som en vacker vas till snittblommor eller torkade och dekorativa strån.

Vilket material är Cloudy-krukorna tillverkade av?

Krukorna från Cloudy är tillverkade i keramik, vilket gör att krukorna passar lika bra utomhus som inomhus.

Vilka storlekar finns Cloudy-krukan i?

  • Mini: Ø14 cm med innermått Ø11 cm.
  • Small: Ø20 cm med innermått Ø16 cm.
  • Medium: Ø30 cm med innermått Ø25 cm.
  • Large: Ø33 cm med innermått Ø26 cm.

Cloudy - en kruka som finns i många olika färger

DBKDs Cloudy serie innehåller flertalet storlekar och färger, från klassiskt vit och mörkgrått till dova nyanser av grönt, rödbrunt och blekrosa. Tack vare färgutbudets diskreta toner passar krukorna in mångas hem, oavsett inredningsstil.

Utbudet av olika storlekar på krukorna i Cloudy-serien bidrar dessutom till att krukorna passar många typer av krukväxter, små som stora. Plantera om dina favoritväxter eller placera krukan med en ståtlig kaktus i ditt köksfönster eller i ditt vardagsrum. Med levande växter får ditt hem en mer ombonad känsla.

Vem är designern bakom Cloudy?

Cloudy är skapad av formgivaren Hanna Wessman. Hon är en omtyckt och hyllad inredningsdesigner som verkligen brinner för god design och styling.

Hur rengörs Cloudy krukorna på bästa sätt?

Du kan enkelt rengöra dina Cloudy-krukor med en fuktig trasa och ifall det uppstått mer envisa fläckar på dina krukor kan du använda lite fönsterputs.

Få 10% rabatt på ditt nästa köp! Och samla poäng på dina köp som medlem i vår kundklubb.

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB