ÖPPET KÖP 30 DAGAR

SAMLA POÄNG I KUNDKLUBBEN

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

BARA IDAG 25% på överkast från Scandi Living*

Varumärken/Jonathan Adler

Jonathan Adler

Jonathan Adler skapar djärva inredningsdetaljer som utstrålar både lekfullhet och lyx. Hos oss hittar du ett stort utbud av vardagsföremål såsom vaser, badrumsmattor och fat som har glimten i ögat och livar upp dig och ditt hem.
0 träffar sorterat på  
Popularitet

Inredningsdetaljer från Jonathan Adler som sticker ut

Varumärket Jonathan Adler skapar djärva, iögonfallande inredningsdetaljer som utstrålar både lekfullhet och lyx. I sortimentet hittar du bland annat salt-och pepparkvarn, muggar och ljusstakar, som ger ditt hem det där lilla extra. Särskilt omtyckta och kända har vaserna från Jonathan Adler blivit.

Vad är historien bakom Jonathan Adler?

Bakom varumärket Jonathan Adler står mannen med samma namn. 1993 beslutade han sig för att starta eget och året därpå fick han sin första order från det berömda varuhuset Barneys i New York vilket blev startskottet för hans karriär.

Sedan dess har Adler verkligen lyckats sätta sitt namn på kartan över designers som står för nytänkt, och som är provokativ i sitt formspråk. Inredningen kan verkligen beskrivas som en frisk fläkt med sitt djärva formspråk.

Hur kan Jonathan Adlers formspråk beskrivas?

Det excentriska formspråket är både glamoröst och humoristiskt, en kombination som resulterar i dekorationsdetaljer som drar många blickar till sig. Inredningen kännetecknas av djärva mönster och färger med fantasifulla former.

I designen blandas material som porslin och mässing, vilket skapar en exklusiv och modern känsla till ditt hem.

Vad är Jonathan Adlers designfilosofi?

Jonathan Adler vill med sin design göra människor glada och lever snarare efter more is more i sin designfilosofi. I sitt formspråk märks det verkligen att Adler vill skapa inredning till hemmet som får oss att lyfta på smilbanden med sin lekfullhet.

Genomarbetad design med en touch av glamour från Jonathan Adler

Sedan barnsben har Jonathans stora passion varit att skapa föremål i keramik vilket gjort att produkter i detta material kommit att bli själva kärnan i hans varumärke. Hans produkter kännetecknas av genomarbetat kvalité och hantverk med touch av elegant amerikansk glamour.

Hyllad inredning designad av Jonathan Adler

Två av de mest kända serierna är Muse-serien och Zebra-serien. I den förstnämnda är alla produkterna en hyllning till kända konstnärers inspirationskällor, muser och det finns bland annat vackra ljuslyktor, skålar och skulpturer i sortimentet.

En serie som likväl blivit hyllad för sitt nytänkt och som höjer känslan av exklusiv design i ditt badrum är zebra-serien och dess omtyckta badrumsmatta, med hjälp av mattan kan du verkligen få ett mer färgglatt badrum, vilket kan leda till mer energi på morgonen.

Serveringsfatet i samma serie har också blivit en storsäljare som funkar minst lika bra att ha på middagsdukningen som att förvara smycken i på ditt nattduksbord.

Vilka är de mest populära designvaserna från Jonathan Adler?

  1. Round Gala
  2. Dora Maar
  3. Kiki's Derriere

Samla poäng på dina köp som medlem i vår kundklubb

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB