ÖPPET KÖP 30 DAGAR

SAMLA POÄNG I KUNDKLUBBEN

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

BARA IDAG 25% på överkast från Scandi Living*

Varumärken/Marcato

Marcato

Marcatos passion för att vi ska äta gott, nyttigt och enkelt har gett oss produkter som är älskade över hela världen. Företaget är världsledande när det kommer till tillverkning av pastamaskiner, torkställningar, raviolistämplar och andra produkter du behöver för att laga en riktigt god färsk pasta.
18 träffar sorterat på  
Popularitet

Vem grundade Marcato?

Redan på 1930-talet grundades företaget Marcato av Otello Marcato. Otello hade sin verksamhet bakom sitt hus där han skapade sina första maskiner för att rulla pasta. De första kunderna var grannfamiljerna som Otello cyklade runt till för att sälja sina maskiner.

Vart tillverkas Marcatos produkter?

1938 etablerades den första fabriken i Campodarsego i Italien och har sen dess funnits på samma plats. I Campodarsego har man fortsatt att tillverka högkvalitativa produkter som idag finns i hem över hela världen.

Vad kan jag göra för typ av pasta i Marcatos pastamaskiner?

Med en pastamaskin från Marcato kan du tillverka olika typer av pasta. Använd dig av de medföljande valsarna eller köp till extra valsar till din maskin.

I pastamaskinerna från Marcato ingår valsar för:

  • Lasagneplattor med tjocklek från 0,6 till 4,8 mm
  • Fettuccine 6 mm
  • Tagliolini 1,5 mm

Men du kan även köpa till andra valsar för att kunna göra pasta som:

  • Capellini 1 mm
  • Linguine 3 mm
  • Spaghetti 2 mm
  • Papardelle 50 mm

Hur rengör jag Marcatos pastamaskiner?

Använd en fuktig trasa för att torka ren din pastamaskin. Har det fastnat eventuell pastadeg i maskinen så kan du använda en tandpetare i trä för att ta bort den. Pastamaskinen tål inte att diskas i diskmaskin.

Vad är det för material på Marcatos pastamaskiner?

Marcatos pastamaskiner är tillverkade av aluminium. Valsarna som pastadegen pressas mellan är tillverkade av aluminium som har andoniserats, detta gör att du slipper vara rädd för att få med metall från maskinen i din pastadeg.

Samla poäng på dina köp som medlem i vår kundklubb

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB