ÖPPET KÖP 30 DAGAR

SAMLA POÄNG I KUNDKLUBBEN

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

Allt för utelivet

Olsson & Jensen Poppi

I det svenska varumärket Olsson & Jensens handplockade sortiment finns den populära servisen Poppi, med sin stilrena design av färgstänkmönster. Här hittar du tallrikar, muggar och fat i den uppskattade servisens organiska former.
6 träffar sorterat på  
Popularitet

Poppi – en charmig och rustik servis från Olsson & Jensen

Olsson & Jensen har ett stort sortiment av handplockade produkter i olika stilar och är kända bland annat för sitt exklusiva porslin. Olsson & Jensens serviser är omåttligt populära tack vare porslinets höga kvalitet och unika design. En av de mest uppskattade serviserna är Poppi, med sina organiska former och svart/vita, prickiga mönster av färgstänk.

Den charmiga servisen Poppi passar både till vardagar som till festliga tillfällen. De organiska formerna i servisens design ihop med färgstänkmönstret skapar ett rustikt uttryck till det uppdukade bordet.

Vilka delar innehåller Olsson & Jensens servis Poppi?

Den populära servisen Poppi från Olsson & Jensens unika sortiment innehåller alltifrån fina mattallrikar, djupa tallrikar, assietter, skålar och fat, till högkvalitativa muggar och koppar. Alla i samma charmiga och stilrena design.

Vilket material är servisen Poppi tillverkad av?

Olsson & Jensens servis Poppi är tillverkad av exklusivt porslin av hög kvalitet.

Kan man använda servisen Poppi i mikrovågsugn?

Ja, alla delar ur den populära servisen från Olsson & Jensen går att använda i mikrovågsugnen.

Kan man diska servisen Poppi i diskmaskin?

Ja, hela servisen Poppi kan diskas i diskmaskin.

Poppis fina porslin från Olsson & Jensen – till alla stunder

Med det charmiga porslinet från servisen Poppi kan du till exempel servera en välsmakande pastarätt med Poppis funktionella pastatallrikar en fredagskväll och på så vis skapa en mysig stämning runt bordet. Eller ta med en kopp kvällste i en stor temugg i rustik design, då du slår dig ner under en varm filt på terrassen, för att beskåda stjärnhimlen en sen kväll. 

Om du vill ha en enhetlig känsla på det uppdukade bordet under en festlig kväll med vänner och familj, skapar de olika delarna i Poppi tillsammans en komplett servis med en rustik känsla, tack vare det organiska formspråket.

Samla poäng på dina köp som medlem i vår kundklubb

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB