ÖPPET KÖP 30 DAGAR

BLI MEDLEM - FÅ 500 POÄNG

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

GLAD MIDSOMMAR Fira med upp till 50%*

Scandi Living Karlevi

Glasen från det svenska varumärket Scandi Livings serie Karlevi, kännetecknas av ett mjukt formspråk i en stilren, skandinavisk design. Här hittar du de rundade glasen som passar till alla drycker, såväl under vardagar som till festliga stunder.
5 träffar sorterat på

Karlevi – Stilrena glas i skandinavisk design från Scandi Living

I serien Karlevi hittar du glas i en avskalad, skandinavisk design från Scandi Living. Glasen kännetecknas av dess mjuka, rundade kupa och stilrena formspråk.

Scandi Living skapar produkter med en passion för den skandinaviska livsstilen, där det moderna blandas med det tidlösa, i hög kvalitet och rena linjer. Glasen från Karlevi är därför skapade för att vara både vackra och funktionella, samt passa till alla drycker och dagar i den skandinaviska livsstilen.

Glas för alla drycker från Scandi Living Karlevi

Bland de stilrena glasen i Scandi Livings uppskattade serie Karlevi, hittar du alltifrån dricksglas, till champagneglas, ölglas och vinglas.

Lyft smakerna med ett ölglas från Karlevi

Karlevis ölglas är speciellt utformade för att lyfta smakerna och aromerna från din öl.

Karlevi vitvinsglas för både vitt vin och rosé

Vitvinsglasen från Karlevi passar till alla vita viner, men gör sig också utmärkt att använda till rosévin eller härliga sommardrinkar.

Karlevi rödvinsglas utvecklar vinets aromer

Karlevis rödvinsglas passar till alla sorters rödvin och har kupor som är speciellt utformade för att ge rödvinet maximalt med syre så att vinets smaker utvecklas på bästa sätt. Karlevis glas, avsedda för rödvin, har också en avsmalnad mynning för att dofterna från vinet ska stanna kvar i kupan så länge som möjligt, vilket höjer dryckesupplevelsen.

Champagneglas från Karlevi för bubbliga drycker

Champagneglasen från Karlevi kännetecknas av sin tulpanformade design, vilken framhäver champagnens aromer och ser till att din dryck behåller sina bubblor en längre tid i glaset. Dessa glas passar också bra till andra sorters mousserande viner och kolsyrade drycker.

Karlevi dricksglas för lyx i vardagen

Ditt dricksglas från serien Karlevi kan du fylla med alltifrån bubbelvatten, till iskaffe eller nypressad juice.

Kan man diska glasen från Scandi Livings serie Karlevi i diskmaskin?

Ja, alla glasen från serien Karlevi går bra att diska i diskmaskinen.

Karlevi glas – för årets alla dagar

De högkvalitativa glasen från Scandi Livings omtyckta serie Karlevi, förgyller årets alla dagar med sin funktionella och avskalade, mjuka, skandinaviska design.

Den skandinaviska stilen passar perfekt på ett dukat bord under en middag för två, likväl som till stunder med alla personer du tycker om. Glasens rena linjer och rundade kupa ger ett diskret komplement till stunden, där drycken får synas och ta plats på andra sidan glaset.

De stilrena glasen gör sig också perfekta i vardagen och dricksglasen ger till exempel ett stilrent inslag till fina tallrikar, bestick och fat på middagsbordet.

Få 500 poäng när du blir medlem i vår kundklubb! Och samla poäng på dina köp som medlem i vår kundklubb.

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB