FÖRLÄNGT ÖPPET KÖP TILL 31 JANUARI

SAMLA POÄNG I KUNDKLUBBEN

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

Öppna DAGENS LUCKA i julkalendern

Sharing is caring

Sharing is caring

Dela din passion

Vi vill dela vår passion för vackra dukningar och heminredning som för människor samman. Vi tycker att det är riktigt kul att se hur du inreder ditt hem med vackra produkter och vi delar denna glädje med många av våra kunder. Det är därför du har fått denna inbjudan, vi undrar om vi får lov att använda din bild eller bilder på vår hemsida och i våra sociala medier. Om du ger oss lov har vi rätt att använda oss av bilder i original format, redigerat och med eller utan text som tillhör bilden.

För att ge oss tillåtelse att använda dina bilder, använd #yesnordicnest när du publicerar bilden eller som i ett svar på kommentaren när vi har skickat dig en förfrågan. Genom att svara #yesnordicnest godkänner du följande villkor:

Du ger Nordic Nest AB, ett Svenskt bolag med organisationsnummer 556628-1597 rättighet, men inte skyldighet att använda din bild eller bilder i marknadsförningssyfte på Nordic Nest alla hemsidor och i kanaler så som sociala medier och nyhetsbrev.

Du garanterar att och/eller kontrollerar rättigheterna till det material du har gett oss rättighet till att använda och att du har tillstånd från person eller personerna som syns i bilden/filmen. Du intygar härmed att du är en person (inte ett företag), att du är minst 18år och att materialet du har gett oss rättighet till inte bryter några rättigheter av tredje part eller lag.

Det är enbart du som är ansvarig för ditt material. Du godkänner att hålla Nordic Nest AB, publicister eller andra personer som syns i sammanhang med Nordic Nest oskadligt från klagomål eller kostnader, oavsett natur eller omständigheter uppkomna av ditt Instagram innehåll eller annat innehåll som är skapat och delat av dig. Härmed friskriver du Nordic Nest AB från alla skyldigheter att betala dig för användandet av ditt inlämnande material och för all intellektuell egendom/ägande rättighet av för dem som är associerade med ovan beskriven användning.

Svensk lag ska tillämpas på detta avtal och på alla rättsförhållanden mellan partnerna som kan härledas från avtalet. Uppkomna dispyter från avtalet ska hanteras i domstol med Kalmar tingsrätt som första instans.

Samla poäng på dina köp som medlem i vår kundklubb

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2003 - 2023 Copyright Nordic Nest AB