ÖPPET KÖP 30 DAGAR

BLI MEDLEM - FÅ 500 POÄNG

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

Allt för utelivet

Ostknivar

Duka upp ostar på ett vackert fat med ostknivar som är anpassade efter de olika ostarnas egenskaper. En ostkniv är ett praktiskt och dekorativt verktyg för dig att använda till mjukare ostar på din ostbricka. Här kan du hitta bestick till din ostbricka i olika stilar och former för alla tillfällen.
34 träffar sorterat på

Ostkniv – praktiskt och dekorativt verktyg

En ostkniv är ett perfekt bestick till en ostbricka med olika ostar och andra godsaker på. Vi har flera ostknivar i olika material, stilar och former för alla tillfällen. Du kan hitta en ostkniv som säljs i set eller separat och även de ostbestick som säljs med tillhörande bricka. Här på Nordic Nest ser du vårt urval av ostknivar från välkända varumärken så som Dorre och Global.

Vilket material är ostknivar tillverkade av?

De flesta ostknivarna är tillverkade i rostfritt stål, men det är också vanligt att de har ett handtag tillverkat i exempelvis trä. Det rostfria stålet är mycket tåligt och gör en ostkniv mycket hållbar. Handtaget i trä måste däremot tas hand om så att din ostkniv håller länge. För att din ostkniv ska hålla så länge som möjligt är det viktigt att du har koll på tillverkarens rekommendationer gällande exempelvis diskmaskin.

Hur använder man ostknivar?

Osthyvlar är bäst att använda till hårda ostar, men har du i stället en mjuk ost är en ostkniv mycket bättre att använda. Ostknivar har ofta hål i bladet för att du lättare ska kunna skära en fin skiva i en mjuk ost utan att den fastnar på bladet eller går sönder. I vårt sortiment hittar du ostknivar i olika stilar och former som fungerar till alla tillfällen.

Få 500 poäng när du blir medlem i vår kundklubb.

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB