ÖPPET KÖP 30 DAGAR

BLI MEDLEM - FÅ 500 POÄNG

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

GLAD MIDSOMMAR Fira med upp till 50%*

Salladsbestick

Hos Nordic Nest hittar du salladsbestick i många olika stilar och material så som trä, metall och bambufiber från varumärken som Georg Jensen, Broste Copenhagen och Bitz. Välkommen till oss att hitta ditt nya salladsset!
126 träffar sorterat på
1
...
4
Sida 1 av 4

Fina och praktiska salladsbestick

Salladsbestick är speciellt framtagna för att göra det lättare att servera sallad. Salladsbestick är också ett fint inslag i dukningen och dessa bestick finns i många olika utföranden, stilar och material. Det gör att du enkelt kommer hitta ett par salladsbestick som passar perfekt hemma hos dig!

Salladsbestick i trä

Vi har flera olika salladsbestick i olika träslag. Våra salladsbestick i trä finns bland annat i ek, teak, mangoträd och bambu. Salladsbestick i trä är praktiska och hållbara i många år. Många gånger har salladsbestick i trä rundande kanter, vilket också gör besticken väldigt sköna att hålla i. Salladsbestick från Sagaform finns i både bambu och ek.

Salladsbestick i rostfritt stål

Salladsbestick i rostfritt stål finns med olika finishar. Den vanligaste färgen är silver, men det finns även salladsbestick med guld och svart finish. Många salladsbestick i rostfritt stål tål maskindisk, men för säkerhetskull kan det vara bra att kolla en gång extra. Georg Jensen har salladsbestick i rostfritt stål. Deras salladsbestick finns både som blankpolerad och med en matt finish.

Våra topp 3 populäraste salladsbestick

  1. Salladsbestick från Ernst finns i flera olika material och stilar
  2. Fiskars salladsbestick är både funktionella och snygga
  3. Exklusiva Hardanger Bestikk som dessutom har matchande serveringsbestick till deras olika set

Få 500 poäng när du blir medlem i vår kundklubb! Och samla poäng på dina köp som medlem i vår kundklubb.

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB