ÖPPET KÖP 30 DAGAR

BLI MEDLEM - FÅ 500 POÄNG

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

GLAD MIDSOMMAR Fira med upp till 50%*

Tårtspadar

Servera tårtan med en praktiskt och dekorativ tårtspade, tårtkniv eller tårtskärare. En bra tårtspade är ett perfekt serveringsredskap för flera olika maträtter och bakverk, speciellt till en nygräddad födelsedagstårta. Här kan du hitta flera olika tårtbestick i snygg design som passar till alla tillfällen.
74 träffar sorterat på
1
...
3
Sida 1 av 3

Stilrena tårtspadar för trevliga fikastunder

En bra och funktionell tårtspade hjälper dig att enkelt och smidigt skära upp och förflytta en tårtbit eller ett annat bakverk till din tallrik. En tårtspade kan inte bara användas till olika bakverk utan dess form gör den också till det perfekta verktyget att använda vid servering av andra rätter som paj, pizza och lasagne. I vårt sortiment hittar du flera olika typer av serveringsbestick till både tårta, paj och bakelser från välkända varumärken.

Vilken tårtspade är mest populär?

Här på Nordic Nest har vi flera olika tårtbestick i olika stilar, material och former som passar bra vid dukning och servering. De säljs både separat och i set med andra serveringsbestick och dessertskedar. Du hittar här ett brett sortiment av flera utvalda designfavoriter från bland annat de populära varumärkena Georg Jensen, Hardanger Bestikk och Stelton.

Funktionella och fina tårtspadar

Tårtspadar och tårtknivar är inte bara praktiska hjälpmedel när det kommer till att skära och servera tårtor och pajer, utan deras snygga design tillför även mycket till en fin dukning. En
elegant tårtspade i rostfritt stål kan ge din dukning den sista finishen och bli en riktig designhöjdpunkt på fikabordet tillsammans med ett snyggt tårtfat. Vissa tårtspadar har en kniv som gör det lättare att skära tårtorna och underlätta vid servering. Särskilt populära är de praktiska tårtseten som levereras tillsammans med dessertbestick, vilket gör serveringen av kaffe och tårta ännu mer stilren och harmonisk.

Vilket material är tårtspadarna gjorda av?

De flesta tårtspadar är tillverkade i rostfritt stål av hög kvalitet, men de som är tillverkade i silver och guld är också mycket populära. Dessa ger dukningen något alldeles extra och passar perfekt till speciella tillfällen. Utöver tårtspadar i ren metall har vi också serveringsbestick med skaft av både trä och plast. Detta gör det lätt att hitta en stil som passar perfekt hemma hos dig.

Tål tårtspadarna diskmaskin?

Tårtbestick är vanligtvis tillverkade i rostfritt stål, vilket generellt sett tål diskmaskin bra. Då
vissa har skaft av trä är det däremot inte säkert att just de tål diskmaskin. Du bör därför alltid läsa information och instruktioner från leverantören så att du diskar tårtspaden på rätt sätt.

Få 500 poäng när du blir medlem i vår kundklubb! Och samla poäng på dina köp som medlem i vår kundklubb.

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB