ÖPPET KÖP 30 DAGAR

SAMLA POÄNG I KUNDKLUBBEN

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

Allt för utelivet

Vattenflaskor

Här hittar du ett brett utbud av vattenflaskor i glas, BPA-fri plast eller rostfritt stål från varumärken som Eva Solo och Design Letters.
188 träffar sorterat på  
Popularitet
1
...
6
Sida 1 av 6

Vattenflaskor - när du behöver släcka törsten som mest

En fin och funktionell vattenflaska hjälper dig med att ständigt förse dig med vätska, både på jobbet, i skolan likväl som under träningspasset. I kombination med detta så bidrar du även till en mer hållbar miljö genom användningen av en återanvändbar vattenflaska.

Flaskor kommer i alla möjliga olika designer, former och färger. Hos oss på Nordic Nest har vi ett brett sortiment av vattenflaskor som hjälper dig att släcka törsten.

Populära vattenflaskor

Här på Nordic Nest har vi ett stort utbud på populära vattenflaskor från kända varumärken.

Våra topp tre mest populära vattenflaskor.

Vattenflaskor för barn

Om du ska välja en vattenflaska för barn, är det bra att tänka på att motivet ska vara tilltalande men även att materialet ska vara praktiskt och barnvänligt.

Flaskor från Design Letters är ett bra val då dem är dekorerade med barnets egen initial och är tillverkad av BPA-fri plast, något som gör att den både är lätt och tålig om den skulle falla i golvet.

Vattenflaskor med fruktkolv är även ett perfekt val för barn, som gör det möjligt att smaksätta vattnet med något som barnet gillar.

Vattenflaskor i rostfritt stål

Rostfritt stål hjälper dig att hålla din dryck antingen varm eller kall och är även lättare än vattenflaskor i glas. Flaskor av stål kommer heller inte gå sönder om den skulle tappas och är därför ett mångsidigt val.

Vattenflaskor i glas

Glasflaskor är inte bara eleganta med en lyxig känsla utan är även återvinningsbara. Då glas är ett tyngre material så är glasflaskor bäst lämpade för bruk hemma eller på jobbet.

Populära filtreringar

Samla poäng på dina köp som medlem i vår kundklubb

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB