ÖPPET KÖP 30 DAGAR

BLI MEDLEM - FÅ 500 POÄNG

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

Allt för utelivet

Espressokoppar

Tänk att vakna upp till doften av en varm espresso och få den serverad i fina espressokoppar! Espressomuggar är mindre än vanliga kaffekoppar och passar perfekt till såväl espresso som glögg. Här har vi samlat espressokoppar både med fat och utan, i olika stilar former och färger från välkända varumärken.
191 träffar sorterat på
1
...
6
Sida 1 av 6

Vilka espressokoppar är mest populära?

Espressokoppar är mindre än vanliga kaffekoppar och är anpassade för dig att njuta av en varm espresso i. Oavsett om du letar efter espressokoppar med fat eller utan, eller om du vill ha koppar med handtag eller inte så har vi ett stort utbud av espressokoppar i fin design för alla tillfällen. Vi har allt från Pillivuyts espressokoppar i porslin i stilren design till Broste Copenhagen eller Ernsts espressokoppar som ger en mer rustik känsla. Här kan du också hitta populära espressokoppar i glas eller mer färg från välkända varumärken.

Hur mycket rymmer en espressokopp?

En espressokopps storlek skiljer sig åt beroende på formen och från vilket varumärke den är. När du ska köpa espressokoppar behöver du därför inte bara titta på vilken stil, form och färg du önskar, utan det är även viktigt att hitta espressomuggar i rätt storlek. När du ska dricka espresso i en kopp bör den vara mellan 5–10 cl, men den kan också vara mindre eller ännu större. En normal espresso är mellan 3–4 cl och koppen bör kunna fyllas till ungefär hälften. Espressokoppar ska alltså inte vara för stora, men det handlar såklart om vad du föredrar. I vårt sortiment hittar du espressokoppar i olika storlekar för alla tillfällen.

Glöggmuggar

Espressomuggar är små och passar därför perfekt att använda till exempelvis glögg när det börjar närma sig jul. På hemsidan hittar du flera glöggmuggar, men också espressokoppar som passar perfekt till såväl espresso som glögg.

Populära filtreringar

Få 500 poäng när du blir medlem i vår kundklubb.

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB