ÖPPET KÖP 30 DAGAR

BLI MEDLEM - FÅ 500 POÄNG

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

Allt för utelivet

Brickor

Runda eller rektangulära, trä eller marmor? Brickor kommer i alla möjliga material och former. Hos oss har vi samlat lite av varje för att du enkelt ska hitta en favorit!
290 träffar sorterat på
1
...
9
Sida 1 av 9

Funktionella brickor för hemmet

Serveringsbrickors funktionella design gör det lätt för dig att bära mat, tallrikar och glas till bordet. I snabb takt blir det även mer och mer populärt att ha brickor på soffbord och sängbord med ljus, vaser och övrig dekoration placerat ovanpå.

Populära brickor

Brickor kommer i alla möjliga material och former med varierande färger och mönster på. Hos oss på Nordic Nest hittar du ett rikt sortiment av stora som små brickor från kända varumärken som exempelvis Marimekko och Georg Jensen, för varje tillfälle.

Våra topp tre mest populära brickor:

Vad ska jag tänka på när jag köper en
bricka?

Det finns ett antal faktorer som du bör ha i åtanke när du ska välja din nya drömbricka. Först och främst bör du tänka på hur du vill att brickan ska passa in till resten av dina serveringstillbehör, fundera därför på stil, mönster och färg.

Brickans form är även en aspekt som kan vara värd att tänka lite på. Fyrkantiga brickor bör bäras med två händer och är perfekt för när du vill överraska nära och kära med frukost på sängen. En rund bricka är till skillnad från en fyrkantig bricka lättare att hantera med en hand och passar oftast bättre på runda bord.

Brickor av trä

Serveringsbrickor finns i alla möjliga material som påverkar hur brickan ser ut. Träbrickor passar perfekt för dig som har en lite mer rustik stil med naturliga träfärger.

Brickor av marmor

Det naturliga förekommande materialet marmor ger tack vare sin tunga vikt, känsla och utseende ett mycket exklusivt och vackert intryck. Det passar lika bra på matbordet med din favoritmat på som placerad på sängbordet med en vas på.

Sängbrickor

Sängbrickor är perfekt för dig som gärna spenderar några extra minuter på morgonen i sängen. För att du enkelt och ergonomiskt ska kunna äta din favoritfrukost i sängen har frukostbrickor ofta två ben på vardera sida för att minimera risken för oönskade smulor i sängen.

Populära filtreringar

Få 500 poäng när du blir medlem i vår kundklubb.

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB