Duka för många - en sommarfest i vitt

Gästernas exalterade röster surrar i lokalen och känslan av att en fantastisk kväll väntar vibrerar i väggarna. Svala toner och krispigt vitt i en avslappnat rustik miljö - årets sommarfest är här och det är dukat för många.

SOMMARDUKA

18 juli 2018
Det är dukat för många med Nordic Sand tallrikar från Broste Copenhagen och silverbestick från Gense för en sval dukning till sommarfesten.

SVALA TONER & KRISPIGT VITT

Svala toner som för tankarna till en vacker sandstrand blir en utmärkt utgångspunkt till sommarfesten. Här samsas nyanser i grått och blått med krispigt vitt i en rustik miljö. Ljusstakar, vaser, kuvert ja till och med ballonger används i denna dukning för en överdådig men stilren känsla. Retrolines vaxduk från Nordic Nest, ett praktiskt val när du ska duka för många då du själv kan avgöra hur många meter du behöver, utgör en harmonisk grund på vilken stilrena dukningskuvert välkomnar gästerna.

 

Kuvert med rustika Nordic Sand tallrik och vinglas från House Doctor. På bordet står även Omaggio glasvas från Kähler.

VÅGOR AV KONTRASTER

Vågor av kontraster går genom denna sommarfest; från de rustika tallrikarna Nordic Sand från Broste Copenhagen till eleganta Fuga besticken från Gense och glastallriken från Kähler. Det rustika möter det exklusiva i en dukning som i slutändan känns lika ledig och avslappnad som en sommardag i juli. Under tallriken vilar en linneservett och glas från House Doctor står redo för kvällens alla skålar. Sommarkänslan är på topp och festen tar vid!

Det är dukat för många med Nordic Sand tallrik, glastallrik från Kähler och ett tackkort. Silverbesticken Fuga från Gense kompletterar kuvertet.
Långbord står uppdukade för sommarfest i vitt och det är dukat för många medan ballonger svävar ovanför borden.
Gäster skålar med champagneglas från Riedel.

FÖRDRINK & MINGEL

Att bjuda på förfriskningar innan middagen är en god idé när du ska ha en sommarfest för många. Medan borden fulländas och maten förbereds blir en fördrink ur ett vackert glas – som Riedels champagneglas - en omtänksam detalj att bjuda dina gäster på medan de glatt minglar.

En fördrink avnjuts ur låga champagneglas från Riedel.
Det är dukat för många med långbord och stilren dukning i svala toner på denna sommarfest.
Det bjuds på taco-buffé på sommarfesten.
Sommarfestens gäster tar för sig av tacosen som serverats, dricka är upphälld i Spectra vinglas från House Doctor.
Gästerna skålar på sommarfesten med Spectra vinglas från House Doctor.

BJUD PÅ FÄRGGRANN BUFFÉ

När temat är vitt på sommarfesten, blir en storslagen buffé av färg ett visuellt blickfång bredvid den svala dukningen. Oavsett om det är en bröllopsfest, sommarfest eller födelsedagsfest blir en buffé ett praktiskt sätt att servera middagen på då dina gäster kan ta för sig fritt medan kvällen sträcker ut sig framför dem. Med det goda sällskapet och en dukning som bjuder in till fest, kan kvällen inte bli något annat en sommarens bästa minne! Skål!

 

Läs mer: Sommarfest i stan. 

Varukorg
Stäng