Sommarfest i stan

Bland de gröna takåsarna, ovanför storstadens puls i den varma sommarkvällen, dånar musiken ikapp med sällskapets skratt och prat. Det ruffiga New York möter i takfestens moderna festdukning det minimalistiska Japan i en charmig fusion. Enkelt, modernt och urbant – välkommen på sommarfest i stan.

SOMMARDUKA

20 juni 2018
Sommardukat med Focus de luxe ätpinnar från Gense och vitvinglas från Iittala.
Sommarfestens Misosoppan serveras ur Poppi-skål från Olsson & Jensen.
Fräsch vit dukning med 24h tallrikar från Arabia & sköra glas från Iittala & Orrefors utgör basen i denna sommarfest.

KRISPIGT VITT & FÄRGGRANN SUSHI

Kvällen till ära bjuds det på sushi från restaurangen i kvarteret. Utöver att det är enkelt att bjuda på, så adderar det även färg till den annars nedtonade festdukningen. Ett vackert, slitet träbord står som grund till denna dukning och blir ett snyggt komplement till de gröna plåttaken och byggnaderna runt om. Låt bordet skina för sig självt utan någon duk – det behövs inte här. Använd istället enkla bordstabletter som tillsammans med vita mattallrikar från Arabia och den prickiga servisen Poppi från Olsson & Jensen skapar en fräsch och stilfull look perfekt för sommarfesten. De rena linjerna i porslinet blir även en snygg kontrast mot det grova matbordet och stolarna. Avnjut kvällens middag med stilrena Focus de Luxe ätpinnar från Gense för en exklusiv touch och låt skira glas från Iittala och Orrefors plocka upp resten av dukningen. Tänk luftigt och ledigt för takfesten – precis som sommaren i sig.

Sällskapet avnjuter sommarfestens middag som består av sushi som serveras på porslinet Poppi från Olsson & Jensen.
Stolar från House Doctor kompletterar det rustika bordet medan en linneservett hänger ledigt från stolen.
Körsbär serveras ur vackra Selma skål från Götefors porslin.

MINGEL MED OMTANKE

Mingel är en naturlig del av sommarfesten. Bjud därför på lättare tilltugg till efterrätt som frukt ur en vacker skål eller popcorn ur egengjorda strutar för en festlig stämning. Placera även ut kuddar och plädar på en bänk vid sidan av - det blir perfekt att erbjuda dina gäster när någon vill luta sig tillbaka och sommardagens temperatur sjunker i takt med solens nedgång.

 Ljusslinga från Star Trading hänger ovanför det dukade bordet och skapar mysig atmosfär på sommarfesten.
Sällskapet skålar för sommarfesten med Essence glas från Iittala medan sushi avnjuts på vita 24h tallrikar från Arabia.

BLAND TAKÅSARNA I KVÄLLSLJUSET

Med ljuslyktor på bordet från Sagaform och ERNST, samt en ljusslinga ovanför er som plockar upp ljusen från staden – får kvällen det där gyllene skenet som lämnar en uppfylld av glädje och liv. Det blir en vacker detalj som fulländar sommarfestens dukning medan ni skålar under bar himmel och hör bruset från staden som aldrig sover. Denna sommarfest blir ett av sommarens mest uppskattade minnen.

Läs mer: Stämningsfulla detaljer till sommarfesten. 

Varukorg
Stäng