En romantisk kvällsfika

Baldakinen böljar mjukt i den varma sommarvinden medan solen sakta går ner - efter sig har den lämnat en svagt upplyst kväll. Det står uppdukat för en romantisk kvällsfika - en paus i vardagen med favoritfikat, bubbel och kärleken i ditt liv.

SOMMARDUKA

27 juni 2018
Romantisk kvällsfika för två står uppdukad med porslin från Marimekko & termoskanna från Georg Jensen.
Under baldakinen serveras desserten på Räsymatto-tallrikar från Marimekko till romantiska kvällsfikat för två.

BJUD PÅ OMTANKE

Låt sommarens ledighet inspirera er till en romantisk kvällsfika. Överraska din kärlek, oavsett om ni firar årsdag eller bara vill skapa det där lilla extra för varandra en vardagskväll, genom att servera en ljuvlig fika på en annorlunda plats – på taket, i trädgården eller i parken kanske? Duka enkelt med en vacker spetsduk på det lilla bordet och knipsa av några trädgårdsblommor som får sprida en ljuvlig doft under den böljande baldakinen som sveper in er i er egen lilla värld. I denna dukning bjuds det främst på omtanke och kärlek.

Bernadotte termoskanna från Georg Jensen skänker den romantiska kvällsfikat elegans.
Det serveras med svart-vitt porslin från Marimekko till desserten och kaffet. Termoskanna i silver skänker dukningen elegans.
Kaffekopp och assiett från Marimekko utgör romantiska kvällsfikat för två där en god bakelse serveras tillsammans med bubbel.
En romantisk kvällsfika för två är uppdukad under baldakinen där det bjuds på dessert och kaffe ur termoskanna från Georg Jensen.

KONSTRASTERNAS POESI

Kontrasterna går som poesi i denna kärleksfyllda stund med kvällsfika; med assietter och kaffekoppar från serien Räsymatto från Marimekko, får dukningen ett grafiskt uttryck som står i konstrast mot den annars ömma och mjuka framtoningen medan den eleganta Bernadotte termoskannan från Georg Jensen står sig mot den urbana miljön.

Räsymatto-kaffekopp och assiett från Marimekko med grafiskt mönster används till den romantiska dukningen och bubbel serveras ur flaska.
Bubbel serveras ur den lilla flaskan med egengjord etikett. Ett sugrör och en fin ros har bundits fast runt flaskan som en omtänksam detalj.

BUBBLANDE KÄRLEK

Håll det avslappnat och romantiskt genom att avnjuta kvällens bubbel direkt ur en liten flaska som dekorerats kvällen till ära. Skriv ut en personlig etikett och limma fast den på flaskan efter att du rivit bort den ursprungliga etiketten. Använd dig sedan av ett fint jutesnöre för att omsorgsfullt binda ihop sugröret och en vacker ros runt flaskhalsen. Plötsligt blir flaskan även en söt gåva som lämnar er bubbliga av kärlek och som ni kan spara som ett fint minne – kanske till och med använda som vas eller ljusstake vid nästa romantiska middag eller fikastund?

Läs mer: Välkommen på romantisk middag för två. 

Varukorg
Stäng