ÖPPET KÖP 30 DAGAR

BLI MEDLEM - FÅ 500 POÄNG

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

Allt för utelivet

Inspiration/Inred matplatsen/Matplatsen ute/Inredning till ditt utekök - 5 snygga & smarta tips
Inred ditt utekök med snygga och smarta redskap som en skärbräda, mortel, lådor att ha kryddor i eller gräslök i en fin kanna.

Inredning till ditt utekök - 5 snygga & smarta tips

Äntligen är sommaren här och även perfekta tiden att flytta ut köket. Vi ger dig 5 tips på snygg och smart inredning till just ditt utekök för att kunna laga minnesvärda middagar till dina närmaste!
fredag 11 juni 2021
Dela artikel

1.   SNYGGA & PRAKTISKA DETALJER

Inred ditt utekök med praktiska och snygga detaljer! En snygg skärbräda kan till exempel fungera både som ett redskap och som serveringsfat. Och krokar på din köksbänk är inredningsdetaljer som är lika praktiska som fina. Med hjälp av dem har du dina kökshanddukar nära till hands.

2. STILRENT & ALLSIDIGT PORSLIN

Fixa sommarens middagar i ditt härliga utekök och använd mångsidigt porslin så som Freckle till att ha som serveringsskålar. Fyll skålarna med nyhackade kryddor, nyodlade tomater, eller varför inte servera hemmagjord glass till efterrätt?

Vänta med att öppna kokboken!

7 sommarrecept för alla tillfällen hittar du här.

Inred ditt utekök med Ernst vita kanna i stengods med god gräslök i tillsammans med Eva Solos vita skålar fyllda med nyplockade tomater.

Inred med kannor och skålar i ditt utekök som till exempel denna från Ernst eller skålar från Eva Solo - de är både snygga och smarta.

3.   SMIDIGA REDSKAP – ETT MÅSTE BLAND INREDNING TILL UTEKÖKET

Smidiga redskap är a och o inom inredning till ditt utekök. Med rejäla och ordentliga handtag på dina redskap blir det lätt för dig att laga en god middag - både snabbt och enkelt!

4.   FIN & SMART FÖRVARING

Inred ditt utekök med fin och smart förvaring såsom korgar, lådor och hyllor. Förvara nyskördade kryddor eller grönsaker nära till hands när du vill laga något gott.

Norr brödbox i trä från Skagerak är både snygg och smart för ditt utekök för att bära godsaker i.

Norr brödbox från Skagerak är praktisk för ditt utekök för att bära godsaker i eller varför inte förvara bestick och servetter i lådan inför middagen?

Inred ditt utekök med färska kryddor i förvaringskorgen från Bloomingville och nyplockade blommor till middagsbordet i Ferm Livings Grip toolbox.

 

 

 

Förvara kryddor till middagen i förvaringskorgen från Bloomingville eller varför inte plocka med fina blommor till middagsbordet i Ferm Living Grib toolbox?

5.   MÅNGSIDIG & SNYGG VAGN

Mångsidigt snygga serveringsvagnar är värda att få en plats på listan över snygg och smart inredning till ditt utekök. Pryd vagnen med snacks, drinkar, en blombukett, kryddor eller glass-tillbehör för en riktig sommarkänsla.

Ställ drinkar och kryddväxter på snygga serveringsvagnen från Design House Stockholm i ditt utekök.

Serveringsvagnen Exit från Design House Stockholm är sommarens MÅSTE till ditt utekök!

Att laga middagar i ditt utekök blir kanske lite enklare nu med dessa fem snygga och smarta inredningstips. Det enda som fattas nu är att bjuda dina närmaste på en god sommarmiddag ute i solskenet.

Vill du bygga ditt eget utekök? Ta del av vår DIY-guide här!

Sugen på en sommardrink till middagen?

Kika in 5 enkla sommardrinkar du måste testa

Styling: Anna Magnusson, Alexandra Johansson Ordonez, Gabriella Leek Foto: Angeliqa Daldorph

Linnéa Axelson
Skribent

INREDNING TILL UTEKÖKET

Få 500 poäng när du blir medlem i vår kundklubb.

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB