Julpynt 2020 - årets finaste dekorationer

Årets julpynt 2020 går i naturens tecken både när det kommer till färg och material. Jordiga färger och former som leker med traditionellt hantverk – årets finaste dekorationer återspeglar tydligt säsongens största inredningstrender. Här är julpyntet vi bara längtar efter att få dekorera med!

TRENDER & LIVSSTIL

22 september 2020
Julpynt 2020 från DBKD.

1. DBKDS NYHET FÖR 2020 – HIPSTER-TOMTAR

Trendriktiga varumärket DBKD brukar ge oss moderna tolkningar på traditionella dekorationer och årets julpynt 2020 är inget undantag. Dessa söta små tomtar i keramik med hipster-mössor kommer i flera stilrena färger och är självklara att inreda med i år för den mer avskalade julen.

I år är en adventskalender i tyg en given del av vårt julpynt 2020.

2. EN ADVENTSKALENDER

Adventskalendrar är alltid populära till jul men i år blir de desto viktigare då vi längtar efter en lugn och härlig jul. En adventskalender är perfekt att använda dig av för att verkligen ta vara på alla dagar fram till jul. Ge bort en liten gåva eller skriv ner en aktivitet för er att göra tillsammans så kommer ni snart i julstämning!

Kollage med julpynt 2020 från Broste Copenhagen – pappersdekorationer i naturnära färger.

3. JULPYNT 2020 – EN HISTORIA I PAPPER

En tydlig trend bland årets julpynt 2020 är papper. Alltifrån toppstjärnor till julgranshängen och adventsstjärnor – vackert vikta juldekorationer av papper står högst upp på önskelistan för många i år. Broste Copenhagen bjuder i år på juldekorationer i form av alltifrån snöflingor till granar medan Cooee Designs julnyheter går i trendiga, dämpade naturfärger vi bara längtar efter att få hänga på vinterns alla vackra kvistar. 

Julpynt 2020 hos Cooee Design – snöflingor i papper i jordnära färger som hänger på en gren.
Julhängen i papper från Cooee Design i dämpade naturfärger.
Julstjärnor i papper från Watt & Veke.
Toppstjärna i papper från DBKD som ser ut som en vit blomma.
Julpynt 2020 – stickade polkagrisar från Oyoy i dämpade färger som hänger i en gran.
Stickade polkagrisar i 70-talsfärger från OyOy.

4. STICKADE POLKAGRISAR FRÅN OYOY

I samma vackra hantverksanda som pappersdekorationer, ger det danska varumärket OyOy oss dessa söta små polkagrisar i bomull. Färgglada men dämpade färger i kombination med en stickad finish gör dessa polkagrisar till ett måste bland julpyntet 2020.

Bland årets julpynt 2020 hittar vi även Ferm livings adventsljus med doften av kanel och i vackra glasburkar.

5. FERM LIVINGS ADVENTSLJUS MED KANELDOFT

Jul handlar väldigt mycket om dofter, därför spanar vi extra mycket på Ferm Livings julnyhet – adventsljus med kaneldoft. Dessa fina doftljus kommer i djupröda glasburkar markerade med siffror inför adventsfirande, vilket gör dem lika stilrena som väldoftande.

Bland årets julpynt 2020 ser vi toner av brunt, som här hos DBKD och på deras tomtedekorationer.

6. FROSEN SANTA FRÅN DBKD

Då brunt är säsongens trendigaste färg, känns det givet att årets julpynt 2020 också går i jordiga nyanser. Och sötare blir det inte än DBKDs frusna tomtenissar – Frozen Santa. En söt som stilren juldekoration som definitivt lär uppskattas av familjens stora som små.

Årets julpynt 2020 går gärna åt det vita hållet som här hos Cooee Design med adventsljusstake, vas och dekorationer.

7. EN SÄSONGSLÖS ADVENTSLJUSSTAKE

Bland säsongens nyheter av adventsljusstakar söker vi oss till ljusstakar som vi även kan använda resten av årets mörka kvällar. Ytterligare en nyhet från Cooee Design är adventsljusstaken United vars uttryck du själv kan bestämma över. Låt den stå som en ring eller sätt ihop den omlott. Ljusstaken kommer i neutrala färger vilket innebär att du med fördel kan variera den för att få den att passa in i din inredning oavsett säsong. 

I vår Julshop hittar du ännu fler vackra juldekorationer för säsongens alla tillfällen.

Varukorg
Stäng