ÖPPET KÖP 30 DAGAR

BLI MEDLEM - FÅ 10% RABATT

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

Produkter
Annat
Inspiration/Trender & Livsstil /Julpynt 2023 - årets nyheter & favoriter du bara måste se
Årets julpynt 2023 från Scandi Living är vackra juldekorationer i papper.

Julpynt 2023 - årets nyheter & favoriter du bara måste se

Årets julpynt 2023 återspeglar säsongens största inredningstrender i små som stora juldekorationer för en alldeles sagolik inredningsjul! Vi listar årets nyheter som vi bara längtar efter att få dekorera med från dina favoriter som ferm Living, ERNST och Watt & Veke.
Uppdaterad 11 augusti 2023
Dela artikel

JULPYNT 2023 GÅR I RÖTT, GRÖNT & NOSTALGISKT OMBONAT

Precis som med annan inredning, så går även juldekorationer genom olika trender. Från minimalistisk julinredning till mer maximalism – julpynt 2023 är mycket mer färgglatt och är gärna en kombination av lekfullt och traditionellt. Tänk polkagristänger, randiga julkulor, pepparkakshus och skimmer – är du redo för säsongens julnyheter?

Julpynt 2023 får gärna vara rött som Iittalas röda glasäpplen, här hängandes i en grankvist i Reed-vasen från Orrefors.

Julpynt 2023 hämtar sin inspiration från äldre traditioner och hantverk och vi ser mycket inslag av varma färger, dekorationer i glas och papper medan vackra kvistar får ta plats i ståtliga vaser. 

Reed vas 50 cm
Klar
4 167 kr6 000 kr

1. JULPYNT I PAPPER

Skira julpynt i papper har varit populärt i många år och fortsätter stå sig starkt bland årets julpynt 2023. Alltifrån toppstjärnor till julgranshängen och Adventsstjärnor – vackert vikta juldekorationer av papper står högst upp på önskelistan för många i år. Låt dig inspireras av alltifrån snöflingor till granar i dämpade naturfärger eller poppande färgaccenter som vi bara längtar efter att få hänga på vinterns alla vackra kvistar.

Röda, gröna och beigea juldekorationer i papper från Scandi Living - perfekta att hänga i grenar till jul och en av årets julpynt 2023.

Häng dem i granen eller på en gren i en vas – dessa söta juldekorationer i papper från Scandi Living är ett måste bland årets julpynt 2023.

Julpynt 2023 får gärna vara i papper, som dessa söta papperstjärnor i beigt, vitt och brunt från Scandi Living.

Twinkle julgranshänge 4-pack, Scandi Living.

2. LEKFULLA FORMER

Höstens inredningstrend med mer lekfull design hittar även in bland årets julpynt 2023. Barnasinnet får helt enkelt ta plats med hjälp av söta juldekorationer men även stämingsfulla, och förhoppningsvis goda, bakverk med hjälp av Nordic Wares söta bakformar.

3. JULPYNT 2023 SKIMMRAR

I år ska hela höst- och vintersäsongen skimra enligt höstens inredningstrender, vilket givetvis återspeglas bland årets julpynt. Oavsett om du är för mässing eller kromfinsh – låt julen skimra i år.

Årets julpynt 2023 skimrar, som dessa guldpläterade julhängen från Georg Jensen i motiv av rådjur och svamp.

Julpynt 2023 från Georg Jensen i 18k guldplätering får ditt hem att skimra till jul. 

4. NOSTALGISKT & TRADITIONELLT JULPYNT

Redan förra året började vi se alltmer julpynt som gärna får ta mer plats i hemmet. Nötknäpparfigurer och hus har blivit populära att skapa olika stilleben med i hemmet till jul medan julkulorna gärna får vara röda, randiga och stämningsfulla. Spana in Scandi Livings julsortiment och upptäck fler fina julgranskulor för tankarna till barndomsjulen.

5. RETROVIBBAR

Att vårt julpynt förra året började leka med dåtiden blev tydligt och retrokänslan fortsätter att hålla i sig i år med. Låt dig inspireras av prickiga kökstextilier, söta julkulor och klassiskt porslin som i år även kombineras med gedigna glasskålar och serveringsfat. Missa inte Ernst hyacintvaser i målat glas för säsongens efterlängtade hyacinter.

Får du inte nog av julen? Kika in i vår julshop med allt för julen 2023.

Arijana Rosso
Skribent

Julpynt 2023

Se mer

Ta del av fler tips

Samla poäng på dina köp som medlem i vår kundklubb

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB