30 DAGAR ÖPPET KÖP

SAMLA POÄNG I KUNDKLUBBEN

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

MUMIN Vintermuggen 2023 är här

Inspiration/Trender & Livsstil /Så inreder du ditt hemmakontor – inredning för en trivsam arbetsplats hemma
Ett tips när du ska inreda hemmakontor är att

Så inreder du ditt hemmakontor – inredning för en trivsam arbetsplats hemma

Vill du skapa en professionell arbetsplats även hemma hos dig? Förvandla ditt hemmakontor till en mer trivsam plats att arbeta på genom våra fem tips på hur du ska organisera hemmakontoret och hur du inreder ditt hemmakontor med snygga och smarta prylar.
Fredag 19 augusti
Dela artikel

HUR SKA ETT HEMMAKONTOR ORGANISERAS?

Skapa en professionell arbetshörna även på hemmaplan genom dessa smarta och snygga inredningstips till ditt hemmakontor:

  1. Den praktiska hyllan
  2. Smart förvaring
  3. Den klassiska anslagstavlan
  4. Praktiska detaljer
  5. Snygg och praktisk belysning
Inred ditt hemmakontor med bra belysning som uppladdningsbar lampa i rött från &Tradition och hängande pendel i svart.

Inred ditt hemmakontor med smart och snygg inredning såsom en portabel lampa som du lätt kan förflytta vart du vill i din arbetshörna.

1. DEN PRAKTISKA HYLLAN - PERFEKT INREDNING TILL HEMMAKONTORET

Den praktiska hyllan är ett måste att inreda hemmakontoret med! Välj att pryda den med viktiga böcker, papper i en pärm, en fin tavla som dekoration eller varför inte en portabel lampa. Möjligheterna är oändliga vad du kan pryda hyllan med i ditt hemmakontor, bara den fyller en funktion just för dig och dina måsten.

Inred ditt hemmakontor med en praktisk och snygg bokhylla i träd som denna enkla från ferm Living med böcker och belysning på.
Ferm LIVINGSector hylla L/L
4 529 kr
Inred ditt hemmakontor med en String-bokhylla med svarta gavlar och dekorera med skulpturer och böcker som Hannes Mauritzson.
StringStringhylla Pocket valnöt-svart
1 395 kr
Hyllor är ett måste på ett litet hemmakontor, möblera med hyllan Column från &tradition för stil och funktion.
&TraditionColumn JA2
2 979 kr3 710 kr

2. SMART FÖRVARING

Införskaffa dig bra och smart förvaring till ditt hemmakontor såsom förvaringslådor till att förvara sådant som du kanske inte vill ha framme på skrivbordet. Eller inred ditt hemmakontor med en förvaringskorg för att förvara en mysig pläd eller en praktisk dokumentförvarare för viktiga papper.

Praktisk förvaring är ett måste på alla små hemmakontor, inredda med lådor som dessa pappersförvaringslådor från Ferm Living eller de färgglada lådorna från HAY.

Smarta och praktiska förvaringslådor som dessa från HAY och Ferm Living är en perfekt förvaringsmöjlighet att inreda ditt hemmakontor med. Fyll dem med böcker, papper eller viktiga saker som du vill ha i säkert förvar eller bara gömma.

Inred ditt lilla hemmakontor med färgglad och vacker förvaring som dessa Taika-lådor från Iittala.

Addera lite färg i ditt hemmakontor genom att inreda med dessa förvaringslådor från Iittala med dess unika mönster.

Inred ditt lilla kontor med snygg förvaring som Restore förvaringskorgen från Muuto, perfekt för en mysig filt som kan hålla dig varm medan du arbetar.
MuutoRestore förvaringskorg
935 kr

3. DEN KLASSISKA ANSLAGSTAVLAN

Inget hemmakontor utan den klassiska anslagstavlan, eller hur? Pryd den med viktiga papper med kom ihåg saker på eller fina minnen som ger dig motivation medan du sitter och arbetar.

Inred ditt hemmakontor med en klassisk anslagstavla för alla viktiga påminnelser. Vi älskar den här tavlan från Ferm Living.
Ferm LIVINGScenery anslagstavla 45x100 cm
3 125 kr
En anslagstavla i kork med pennhållare gör det enkelt att organisera ditt skrivbord på vilket litet hemmakontor som helst.
MuutoStory anslagstavla
605 kr
Inred ditt lilla hemmakontor med praktiska detaljer som Design Letters veckoplanerare.
Design LettersDesign Letters veckoplanering
125 kr149 kr

4. PRAKTISKA DETALJER

Praktiska detaljer är något som man älskar att inreda hemmakontoret med. Varför inte pryda ditt skrivbord med Kay Bojsesen flodhäst med tillhörande krita för att skriva något viktigt meddelande på som du inte får glömma. Andra praktiska detaljer för hemmakontoret kan vara allt från en pennhållare och en papperskorg till en portabel lampa.

Inred ditt lilla hemmakontor med söta och praktiska detaljer som till exempel Kay Bojesens flodhäst-figur med krita som du kan skriva viktiga anteckningar på.

Skriv ett viktigt meddelande på Kay Bojesens griffeltavla-flodhäst. Den bli en praktisk och samtidigt en söt detalj att ha i hemmakontoret.

Praktiska detaljer för ditt lilla hemmakontor som denna tandborsthållare från Ferm Living kan fungera som pennhållare och är också en plats att förvara alla viktiga föremål.
Ferm LIVINGBendum tandborstmugg
408 kr545 kr
Denna praktiska dokumentförvaring från Ferm Living gör det enkelt att förvara alla viktiga dokument på vilket litet hemmakontor som helst.
Ferm LIVING2x2 Organiser dokumentförvaring
935 kr

5. SNYGG OCH PRAKTISK BELYSNING

Praktisk belysning är ett måste i ett hemmakontor då det skapar en ombonad atmosfär och hindrar dig från att anstränga ögonen framför datorskärmen hela dagen. De mest praktiska lamporna att inreda hemmakontoret med är mindre bordslampor och portabla lampor som du kan förflytta vart du än behöver dem som mest.

Inred ditt lilla hemmakontor med noggrant genomtänkt belysning som den funktionella och vackra Vuelta-lampan från Ferm Living.
Ferm LIVINGVuelta bordslampa
1 788 kr2 339 kr
Inred ditt lilla hemmakontor med praktiska detaljer som den bärbara bordslampan Caret, som du kan flytta dit du behöver ljus som mest.
&TraditionCaret MF1 portable bordslampa
1 712 kr2 140 kr
Bärbar belysning är den perfekta lösningen för alla små hemmakontor, eftersom den låter dig flytta lampan dit du behöver den som mest. Den bärbara bärlampan från Audo Copenhagen är perfekt.
Audo CopenhagenCarrie portable bordslampa
1 895 kr

Hoppas att du har blivit inspirerad till att inreda ditt hemmakontor med praktiska och snygga inredningsdetaljer för att kunna sitta och arbeta i en trivsam miljö som möjligt.

Foto: Angeliqa Daldorph, Ferm Living, Audo Copenhagen, Hannes Mauritzson

Linnéa Axelson
Skribent

INREDNING TILL HEMMAKONTORET

Samla poäng på dina köp som medlem i vår kundklubb

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2003 - 2023 Copyright Nordic Nest AB