ÖPPET KÖP 30 DAGAR

SAMLA POÄNG I KUNDKLUBBEN

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

Produkter
Annat
Logga in

HELGBOA 10-50% på nästan allt*

Inspiration/Trender & Livsstil /17 snygga posters att inreda ditt hem med
17 snygga posters att inreda ditt hem med - här ser du Contour och Lineage posters från Scandi Living i toner av svart och grått.

17 snygga posters att inreda ditt hem med

Vill du ge liv åt dina tomma väggar i hemmet? Inred med snygga posters i alla sorters former och storlekar – allt från minimalistiska och grafiska, till naturinspirerade. Posters är ett enkelt och effektfullt sätt att förnya ett helt rum på nolltid och få in din personliga touch. Spana in våra favoriter här!
torsdag 25 november 2021
Dela artikel

NATURINSPIRERADE MOTIV

1.    SEA-BOUND FRÅN SCANDI LIVING

Illustrationer från naturen såsom ostron är en trendig form som man ser överallt inom inredningsvärlden. Sätt denna snygga poster på väggen i ditt vardagsrum eller kök för att skapa en trendig känsla i hemmet.

2.   ARCHES FRÅN SCANDI LIVING

Arches är en av Scandi Livings minimalistiskt snygga posters med dess mjuka böljande former som liknar bergstoppar. Inred gärna ditt sovrum med denna för att skapa en harmonisk känsla i rummet.

17 snygga posters att inreda ditt hem med - här ser du naturinspirerade Sea-bound poster från Scandi Living i toner av beige som liknar ett ostron.
Scandi LivingSea-bound poster
207 kr259 kr
17 snygga posters att inreda ditt hem med - här ser du naturinspirerade Arches poster från Scandi Living i toner av beige som liknar bergstoppar.
Scandi LivingArches poster
207 kr259 kr

3.    SLÅTTERBLOMMA FRÅN FINE LITTLE DAY

Slåtterblomma är en vacker poster från Fine Little Day som är perfekt att ha i sovrummet eller vardagsrummet för att ge rummet en jordnära känsla. Varför inte ge bort denna poster tillsammans med en fin ram till någon av din nära och kära som älskar blommor?

4.   AFLOAT FRÅN SCANDI LIVING

Inred ditt hem med denna moderna poster som liknar mönstret av marmor. Matcha denna poster med en enkel tavelram i ek som plockar upp de mjuka färgerna i postern och låt den gärna gå ton-i-ton med andra inredningsdetaljer för en vacker helhetskänsla i rummet.

17 snygga posters att inreda ditt hem med - här ser du naturinspirerade Slåtterblomma poster från Fine Little Day i toner som föreställer en blomma.
Fine Little DaySlåtterblomma poster
405 kr450 kr
17 snygga posters att inreda ditt hem med - här ser du naturinspirerade Afloat poster från Scandi Living i toner av beige som liknar marmor.
Scandi LivingAfloat poster
207 kr259 kr

GRAFISKA POSTERS

5.    SAND LINES FRÅN PAPER COLLECTIVE

Grafiska linjer ger hemmet en trendig känsla, inred därför med denna snygga poster från Paper Collective. Den svarta postern skapar en fin kontrast gentemot den beigea väggen på ett stilrent sätt.

6.    LITTLE PEARL FRÅN PAPER COLLECTIVE

Inred ditt hem med snygga posters med grafiska linjer som poppar i inredningen. Här ser du Little Pearl poster från Paper Collective i en fin mjuk beige färg som kommer ge en varm känsla i rummet.

17 snygga posters att inreda ditt hem med - här ser du grafiska Sand Lines poster från Paper Collective i toner av svart och beige.
Paper CollectiveSand Lines poster
452 kr599 kr
17 snygga posters att inreda ditt hem med - här ser du grafiska Little Pearl poster från Paper Collective i toner av vitt och beige.
Paper CollectiveLittle Pearl poster
539 kr599 kr

7.   AUDIANCE FRÅN SCANDI LIVING

Inred med Audiance poster från Scandi Living som föreställer grafiska ansikten i svart och vitt för att ge ditt hem ett livfullt uttryck. Postern är väldigt uttrycksfull vilket gör den perfekt i våra annars rätt avskalade skandinaviska hem.

8.   LINEAGE FRÅN SCANDI LIVING

Addera vackra pasteller i hemmet genom Lineage blå poster från Scandi Living. Matcha himmelsblått, som är en av trendfärgerna för 2022, med en inredningsdetalj i samma nyans för en snygg match.

17 snygga posters att inreda ditt hem med - här ser du grafiska Audiance poster från Paper Collective i toner av  svart och vitt som föreställer flera grafiska ansikten.
Scandi LivingAudience poster svart
207 kr259 kr
17 snygga posters att inreda ditt hem med - här ser du grafiska Lineage poster från Paper Collective i toner av  blått och vitt.
Scandi LivingLineage poster blå
207 kr259 kr

9.    MOTHER FRÅN PAPER COLLECTIVE

Posters med grafiska linjer och former ser vi överallt! Häng upp Mother poster från Paper Collective som föreställer vackra siluetter för att addera en trendig känsla i rummet och matcha gärna tillsammans med Audiance poster i mörkbrunt.

10.   AUDIENCE FRÅN SCANDI LIVING

Linjekonst och illustrationer av människor har varit oerhört trendigt länge nu och kommer fortsätta vara det för vi får inte nog av dessa snygga posters. Dessutom kommer denna i en trendig mörkbrun nyans!

17 snygga posters att inreda ditt hem med - här ser du grafiska Mother poster från Paper Collective i toner av vitt och beige.
Paper CollectiveMother poster
479 kr599 kr
17 snygga posters att inreda ditt hem med - här ser du grafiska Audience poster från Paper Collective som föreställer flera svarta grafiska ansikten mot en mörkbrun bas.
Scandi LivingAudience poster brun
207 kr259 kr

ABSTRAKTA POSTERS

11.   MULTITUDE FRÅN SCANDI LIVING

Matcha snygga posters som går i samma nyans ton-i-ton för att skapa en minimalistisk helhetskänsla i rummet – här ser du Multitude poster från Scandi Living som går ton-i-ton i den grå färgskalan.

12.   DIMENSIONS FRÅN SCANDI LIVING

Inred ditt hem med unika och snygga posters såsom Dimensions poster från Scandi Living som föreställer grafiska kuber som skapar ett djup i rummet.

17 snygga posters att inreda ditt hem med - här ser du abstrakta Multitude poster från Scandi Living i toner av grått och vitt.
Scandi LivingMultitude poster grå
259 kr
17 snygga posters att inreda ditt hem med - här ser du abstrakta Dimensions poster från Scandi Living i toner av grått och vitt som föreställer grafiska kuber.
Scandi LivingDimensions poster
207 kr259 kr

13.   FACES 02 FRÅN PAPER COLLECTIVE

Addera en färgklick i ditt sovrum med hjälp av Faces 02 poster som ger ditt hem ett livfullt intryck! Istället för att måla om eller köpa nya möbler i en mer färgglad accent är posters perfekta att använda dig av när du vill våga dig på lite mer färg i din inredning.

14.    CORAL 02 FRÅN PAPER COLLECTIVE

Coral 02 är en lekfull och snygg poster med naturinspirerade former. Addera en färgklick i vardagsrummet med denna murriga gröna färg som kan matchas fint med liknande nyanser av grönt.

17 snygga posters att inreda ditt hem med - här ser du abstrakta Faces 02 poster från Paper Collective i flera olika färger.
Paper CollectiveFaces 02 poster
384 kr599 kr
17 snygga posters att inreda ditt hem med - här ser du abstrakta Coral 02 poster från Paper Collective i en mörkgrön färg och beige.
Paper CollectiveCoral 02 poster
539 kr599 kr

15.   MUSIC 02 FRÅN PAPER COLLECTIVE

Böljande mjuka former är ett återkommande tema bland poster-trender och syns även i denna snygga poster från Paper Collective. Matcha gärna inredningsdetaljer i samma nyanser och mjuka former som postern representerar för en stilren känsla.

16.   COMPOSITION 03 FRÅN PAPER COLLECTIVE

Composition 03 poster från Paper Collective blir en stilren inredningsdetalj i hemmets alla rum. Den livar upp vilken vit vägg som helst med dess beigea färgskala i kombination med det vita och svarta.

17.   CONTOUR FRÅN SCANDI LIVING

Contour är en favorit bland Scandi Livings snygga posters med ett mer abstrakt motiv som fångar blicken i rummet. Plocka upp det svarta i motivet med en svart ram och varför inte låta den försköna ett tråkigt hörn? Alla posters behöver inte vara upphängda.

17 snygga posters att inreda ditt hem med - här ser du abstrakta Music 02 poster från Paper Collective i svart, beigt och vitt.
Paper CollectiveMusic 02 poster
479 kr599 kr
17 snygga posters att inreda ditt hem med - här ser du abstrakta Composition 03 poster från Scandi Living i toner av beige, svart och vitt.
Paper CollectiveComposition 03 poster
479 kr599 kr
17 snygga posters att inreda ditt hem med - här ser du abstrakta Contour poster från Scandi Living i toner av svart och grått.
Scandi LivingContour poster grå
207 kr259 kr

Matcha posters ton-i-ton med resten av din inredning eller plocka in färgstarka posters för att skapa ett livfullt uttryck i ditt hem. Hoppas att du har hittat en eller flera favoriter av dessa snygga posters.

Text: Linnéa Axelson

Foto: Angeliqa Daldorph, Paper Collective, Scandi Living, Fine Little Day

SNYGGA POSTERS

Visa mer

Samla poäng på dina köp som medlem i vår kundklubb

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB