ÖPPET KÖP 30 DAGAR

BLI MEDLEM - FÅ 10% RABATT

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

Produkter
Annat
Inspiration/Umgås /Tips till festen/Tips på nyårslekar & aktiviteter till nyårsfesten – 5 tips
Fira in det nya året med roliga nyårslekar och aktiviteter att göra under nyårsfesten för att höja stämningen ytterligare.

Tips på nyårslekar & aktiviteter till nyårsfesten – 5 tips

Ingen nyårsfest utan roliga nyårslekar och aktiviteter, eller hur! Vi har samlat våra fem bästa tips på aktiviteter och lekar till nyår som kommer att höja stämningen på din nyårsfest. Allt från att spela Bubbel Pong, nyårsbingo och att göra egen Photo Booth till att bygga ett champagnetorn. Låt nyårsfesten börja!
Onsdag 28 december 2022
Dela artikel

FIRA IN DET NYA ÅRET MED 5 ROLIGA NYÅRSLEKAR & AKTIVITETER

1. BUBBEL PONG - LYXIG VARIANT AV KLASSISKA BEER PONG

Har du spelat det klassiska dryckesspelet Beer Pong? Då kommer du att älska att spela Bubbel Pong, vilket är ett perfekt tips på nyårslekar till nyårsfesten. Bubbel Pong eller Prosecco Pong är en lyxig variant av klassiska "ölpingis" som det heter på svenska, där det enda du behöver är tolv glas, pingisbollar och valfri dryck. Använd antingen fina champagneglas såsom Ripple från ferm LIVING eller med plastglas som dessa från Sagaform, och addera bara ditt favoritbubbel i glasen sen är festen igång!

Du behöver:

 • Pingisbollar
 • 12 stycken glas (vardera lag ska ha 6 stycken glas)
 • Bubbel eller valfri dryck

Så här spelar du Bubbel Pong:

 1. Dela upp er i två lag.
 2. Ställ upp 6 stycken glas som bildar en triangel på vardera sida av bordet.
 3. Varje lag turas om och kastar en pingisboll var, där målet är att pricka varandras glas som är fyllda med bubbel.
 4. Varje gång när någon lyckas pricka en pingisboll i andra lagets glas så ska en lagmedlem dricka det glaset som pingisbollen landade i.
 5. Det lag som lyckas pricka en pingisboll i alla glas vinner!
Fira in det nya året med roliga nyårslekar och aktiviteter såsom Bubbel Pong, vilket är en lyxig variant av Beer Pong och är perfekt till nyårsfesten.

Bubbel Pong - också kallat Prosecco Pong, är en lyxig variant av dryckesspelet Beer Pong. Det är ett perfekt tips som nyårslek till nyårsfesten 2022.

2. SPELA NYÅRSBINGO

Fira in det nya året genom att spela nyårbingo, vilket är ett perfekt tips av alla nyårslekar att göra på nyårsfesten. Det är en perfekt lek som kan pågå under hela kvällen då man kryssar för en ruta efter varje aktivitet som man klarat av. Den person som först slutfört aktiviteterna och får fyra-i-rad på bingobrickan vinner!

Tips: Gör ditt eget nyårsbingo till nyår där du väljer helt själv vilka aktiviteter som dina gäster ska göra under kvällens gång - allt från att utbringa en skål och spela charader till att blåsa i sin nyårstuta.

Ladda ner vårt nyårsbingo här!

Fira in det nya året med roliga nyårslekar och aktiviteter såsom att spela nyårsbingo, vilket är perfekt att göra under kvällens gång på nyårsfesten.

Att ha nyårslekar och aktiviteter på nyårsfesten är ett måste för att höja stämningen. Att spela nyårsbingo kommer utan tvekan bli en uppskattad aktivitet att göra under kvällens gång!

3. SKRIVA NYÅRSLÖFTEN

Att skriva nyårslöften är lite av en tradition vid nyår och är likaså en perfekt aktivitet att göra på nyårsfirandet. Skriv ett nyårslöfte och lägg det sedan i en liten ask som ni sedan läser upp nästa gång ni ses eller varför inte läsa upp era nyårslöften på nästa nyårsfest om ett år?

Tips: Ett till tips på nyårslekar är att leka ”Två nyårslöften och en lögn”, där alla gäster ska få gissa sig fram vilket nyårslöfte som stämmer och inte.

Fira in det nya året med roliga nyårslekar och aktiviteter såsom att skriva nyårslöften, vilket är perfekt att göra under kvällens gång på nyårsfesten.

Skriv ditt nyårslöfte på en lapp som du sedan lägger i en liten ask. Läs sedan upp allas nyårslöften om ett år eller vid ett speciellt tillfälle.

4. HA EN PHOTO BOOTH FÖR MINNESVÄRDA BILDER

Säg cheese! Bygg upp din egen Photo Booth till årets nyårsfest för att höja feststämningen där dina gäster får möjligheten att ta härliga bilder att minnas. Ställ några roliga Photo Booth props i en skål för gästerna att hålla i på bilden.

Fira in det nya året med roliga nyårslekar och aktiviteter såsom att göra din egen Photo Booth, vilket är perfekt att ha på nyårsfesten.

Gör din egen fotohörna eller Photo Booth som det också kallas där gästerna kan fota roliga bilder att minnas.

5. BYGG ETT CHAMPAGNETORN FÖR VÄLKOMSTSKÅLEN

Nästa tips på roliga nyårslekar och aktiviteter att göra till nyår är att bygga ditt eget champagnetorn! Att göra ett champagnetorn på nyårsfesten skapar ett riktigt Instagram-moment till välkomstskålen och blir likaså ett vackert Centerpiece till buffébordet.

Se hur du bygger ett champagnetorn här!

FLER TIPS PÅ NYÅRSLEKAR & AKTIVITETER TILL NYÅRSFESTEN:

 1. Utmaningar under tallriken
 2. Baka lyckokakor med utmaningar i
 3. Nyårscharader
 4. Musikquiz
 5. Tipspromenad

Vilken av alla nyårslekar och aktiviteter är din favorit?

Gör en egen ballonghimmel till årets nyårsdukning för att höja festkänslan ytterligare.

Dekorera årets nyårsdukning med en ballonghimmel och girlanger för att höja feststämningen ytterligare!

Inspireras av årets nyårsdukning 2023 här!

Foto: Elof Martinsson, Angeliqa Daldorph

Styling: Josefin Beijer, Zana Sekiraca, Angeliqa Daldorph, Linnéa Axelson, Rebecca Sparling, Matilda Svensson, Elof Martinsson

Linnéa Axelson
Skribent

TILL NYÅRSFESTEN

Upptäck mer nyårsinspiration

Samla poäng på dina köp som medlem i vår kundklubb

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB