ÖPPET KÖP 30 DAGAR

BLI MEDLEM - FÅ 500 POÄNG

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

Allt för utelivet

Högtider/Nyår

Nyår

Nyår, årets mest glamorösa högtid, är snart här och som vi längtat. Vi har samlat allt du kan tänkas önska till ditt nyårsfirande – från festliga bordsdekorationer och drinkrecept till porslin och glas för en vacker nyårsdukning. Här finns allt för dig att välkomna det nya året med stil.
665 träffar sorterat på
1
...
19
Sida 1 av 19

Inspiration för Nyårsafton

Nyårsafton är en högtid som man ska fira tillsammans med ett trevligt sällskap, där man tillsammans äter god mat och skålar in det nya året med ett glas av något man gillar exempelvis champagne. Nyår handlar inte bara om att tänka tillbaka på året som varit, utan det handlar också om att blicka framåt med spänning och förväntan på året som komma skall.

Hos oss på Nordic Nest hittar du allt du behöver för att skapa den perfekta dukningen till nyårsafton, allt från vackra glas och inredning till vaser, ljusstakar och bestick.

Nyårsdekoration

Oavsett om du firar nyårsafton tillsammans med några av dina vänner eller är värd för en större fest, kan du hitta allt du behöver för den den perfekta nyårsdukningen för att skapa den rätta stämningen.

För att få en extra detalj i din dukning passar Georg Jensen kvalitativa vaser, serveringsskålar och ljusstakar perfekt. Eller för en mer avslappnad nyårsdukning passar House Doctor och Broste Copenhagen porslin och andra inredningsdetaljer väldigt bra.

Vackra glas för din nyårsskål

Fira in det nya året med en innerlig skål. Hos oss på Nordic Nest kan du hitta ett stort utbud av vackra glas från populära varumärken som exempelvis Iittala, ferm LIVING och Scandi Living. Oavsett om du letar efter vinglas, champagneglas, ölglas eller dricksglas har vi ett stort utbud av vackra glas så att du hittar just det du letar efter.

Tips till nyårsafton

Letar du efter drinktips till nyårsafton hittar du goda och enkla drinkar i vår artikel 4 festliga & enkla drinkar till nyår. Saknar du inspiration till efterrätten hittar du tre goda recept på festliga bakverk i vår artikel Baka med Frida till nyår - 3 festliga bakverk att bjuda på

Få 500 poäng när du blir medlem i vår kundklubb.

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB